Tarkett

Het Nederlandse Tarkett zien we ook wel als de vloerspecialist van ons land. De collectie vloerkleden laat uiteenlopende dessins zien die een mooie toevoeging vormen voor je woning en elk op een sfeervolle manier hun bijdrage leveren in jouw interieur. In onze collectie draait het in het bijzonder om de Finally Vinyl serie. Het gaat om een nieuw concept in de vloerkledenbranche dat is ontworpen door interieurarchitect Odette Ex. Door het rijkelijk gevulde assortiment met Finally Vinyl vloerkleden van Tarkett is de kans groot dat er een vloerkleed tussen zit die helemaal aansluit bij wat je zoekt. Deze vloerkleden zijn onderhoudsvriendelijk en verbeteren de akoestiek in een ruimte waardoor je op een comfortabele manier geniet van jouw favoriete Finally Vinyl vloerkleed.

Flinders is dealer van

Sorteren op
Toon als:

1-17 van 17 producten

Eigenschappen van Tarkett Finally Vinyl vloerkleden

De Finally Vinyl vloerkleden zijn nieuw in vloerkledenland. Voor alle kleden uit deze serie van Tarkett is gebruikgemaakt van Premium Vinyl. Ze zijn afgewerkt met een festonrand wat de vloerkleden helemaal afmaakt en om de puntjes op de ‘i’ te zetten, hebben de vloerkleden een antislip onderzijde. Hierdoor blijven deze mooie vloerkleden van Tarkett perfect op de plek liggen waar ze horen. Het allerbelangrijkste kenmerk van deze serie is dat door de keuze voor deze materiaalsoort je eenvoudig vuil en vlekken kunt verwijderen. Hierdoor komen de vloerkleden perfect tot hun recht in ruimtes die intensief worden gebruikt en waar de kans op vuil en vlekken logischerwijs groter is. Denk bijvoorbeeld aan de eet- of woonkamer. Je verwijdert de vlekken op deze vloerkleden simpelweg met lauw water en een pH-neutraal reinigingsmiddel.

Tarkett Finally Vinyl vloerkleden met verschillende dessins

De collectie Finally Vinyl vloerkleden van Tarkett is opgedeeld in vier verschillende groepen. Het gaat om Graphics voor degenen die graag grafische patronen toevoegen aan hun interieur, Basics voor eenieder die op een subtiele wijze wat meer sfeer in zijn of haar interieur wil aanbrengen, Botanical voor iedereen die het liefst buiten naar binnen haalt met smaakvolle botanische prints en Street Art voor alle mensen die dol zijn op herkenbare teksten en vormen. Op deze manier probeert Tarkett met de Finally Vinyl collectie op alle verschillende woonwensen in te spelen. Heb jij al een passend dessin gevonden? Met een vloerkleed uit deze collectie kun je op een eenvoudige manier jouw stijl weerspiegelen in je interieur en wel met het vloerkleed dat hierbij past.

Tarkett bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tarkett. Dat betekent dat wij alle vloerkleden van Tarkett kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Tarkett en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Tarkett. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt. Wij verzenden bovendien gratis in de Benelux.

Flinders klanten beoordelen de producten van Tarkett gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Naar boven