Naar boven
Sorteren op

1-19 van 19 producten

Eigenschappen van Tarkett Finally Vinyl vloerkleden

De Finally Vinyl vloerkleden zijn een nieuw concept in de vloerkledenbranche. Het is ontworpen door interieurarchitect Odette Ex. Voor alle kleden uit hun assortiment is gebruikgemaakt van Premium Vinyl. Ze zijn afgewerkt met een festonrand wat de vloerkleden helemaal afmaakt. Om de puntjes op de ‘i’ te zetten, hebben de vloerkleden een antisliponderzijde. Hierdoor blijven deze mooie vloerkleden van Tarkett perfect op de plek liggen waar ze horen. Het allerbelangrijkste kenmerk van deze serie is dat door de keuze voor het materiaalsoort je eenvoudig vuil en vlekken kunt verwijderen. Hierdoor komen de vloerkleden perfect tot hun recht in ruimtes die intensief worden gebruikt en waar de kans op vuil en vlekken logischerwijs groter is. Denk bijvoorbeeld aan de eet- of woonkamer. Je verwijdert de vlekken op deze vloerkleden simpelweg met lauw water en een pH-neutraal reinigingsmiddel.

Tarkett Finally Vinyl vloerkleden met verschillende dessins

De collectie Finally Vinyl vloerkleden van Tarkett is opgedeeld in vier verschillende groepen. Het gaat om Graphics voor degenen die graag grafische patronen toevoegen aan hun interieur, Basics voor eenieder die op een subtiele wijze wat meer sfeer in zijn of haar interieur wil aanbrengen, Botanical voor iedereen die het liefst buiten naar binnen haalt met smaakvolle botanische prints en Street Art voor alle mensen die dol zijn op herkenbare teksten en vormen. Op deze manier probeert Tarkett met de Finally Vinyl collectie op alle verschillende woonwensen in te spelen. Heb jij al een passend dessin gevonden? Met een vloerkleed uit deze collectie kun je op een eenvoudige manier jouw stijl weerspiegelen in je interieur en wel met het vloerkleed dat hierbij past.

Natuurlijke PVC Starfloor Click vloeren van Tarkett

Vloeren van natuurlijke materialen zoals hout of beton blijven bij veel mensen favoriet. Een nadeel is alleen dat natuurlijke materialen vaak gaan werken. Het blijft in beweging. Er kunnen scheuren in ontstaan of het kan uit gaan zetten. Deze ongemakken behoren met de PVC Starfloor Click vloeren tot de verleden tijd. Deze vloer heeft een realistische print van hout of beton met een bijpassend reliëf. Zo klopt de totale look and feel. Ze beschikken over een eenvoudig kliksysteem zodat je de vloer ook prima zelf kunt leggen. Maar het grote voordeel begint wanneer de vloer eenmaal ligt: het verbetert de akoestiek, het is bestand tegen water en extreme temperatuurverschillen en het is zeer slijtvast. Wanneer je je favoriete vloer hebt gekozen, kun je er vele jaren van genieten. In onze winkel liggen samples van de planken en tegels. Benieuwd naar hoe de vloer voelt en er in het echt uitziet? Kom dan vooral een keertje langs in onze woonwinkel in Zaandam.

Tarkett bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tarkett. Dat betekent dat wij alle producten van Tarkett kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Tarkett en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Tarkett. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.

Flinders klanten beoordelen de producten van Tarkett gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.