Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Van jaloezieënfabriek tot Sunway

Sunway is ontstaan uit de voormalige Jaloezieënfabriek Spijkenisse, die in 1961 werd opgericht. Jaloezieënfabriek Spijkenisse was een relatief kleine producent van aluminium jaloezieën. Kort na de oprichting, in 1965, werden zij echter de eerste fabrikant van rolgordijnen. In 1981 werd Sunway zelfstandig onderdeel van het grotere concern Hunter Douglas, de wereldmarktleider op het gebied van raamdecoratie. Enkele jaren later bracht Sunway onder andere vouwgordijnen en hout- en woodweave raamdecoratie op de markt. En daar is het niet bij gebleven. Sunway ontwikkelde vervolgens het eerste kindveilige vouwgordijn met een intrekbaar bedieningskoord en de bijzondere parametre shades van 3D materiaal. Kortom, bij Sunway zit men nooit stil. Een mooi voorbeeld uit de collectie van Sunway is de Duette Shades raamdecoratie. 

Sunway kwaliteit & garantie

Sunway stelt hoge eisen aan de kwaliteit van haar producten, zodat je jarenlang plezier hebt van je raamdecoratie. Sunway ontwikkelt niet alleen zelf allerlei nieuwe technieken, maar werkt ook samen met vooraanstaande stoffenproducenten. Zo is de collectie vouwgordijnen gemaakt in samenwerking met Kendix. Het resultaat? Intense kleuren, prachtige dessins en stoffen van de hoogste kwaliteit. Ook voor rolgordijnen kun je kiezen uit diverse innovatieve stofsoorten, zoals een Topar® coating voor extra reflectie van zonlicht en een Dustblock stof voor het afweren van vuil. Daarnaast zijn de rolgordijnen van Sunway, net als de Eclips rolgordijnen, voorzien van metalen designsteunen. Kwaliteit is hier het allerbelangrijkste. Zoals gezegd stelt Sunway hoge eisen aan haar producten. Dit betekent dan ook dat je van Sunway raamdecoratie mag verwachten dat deze naar behoren werkt en lange tijd meegaat. Daarom geeft Sunway twee jaar garantie op al haar producten. Als er sprake is van ondeugdelijk materiaal of een fabricagefout, wordt dit tot de eerste twee jaar na aankoop gratis hersteld. Indien nodig krijg je een nieuw product toegestuurd. Om een garantieaanvraag in te dienen bij Sunway, dien je je product te registreren op hun website.

Daarom kies je voor Sunway

Hoewel Sunway de eerste was die zowel rol- als vouwgordijnen op de markt bracht, is zij allang niet meer de enige. Waarom zou je toch voor een Sunway product kiezen? Wij hebben de voordelen van dit unieke merk voor je op een rijtje gezet:

1. Sunway loopt voorop als het gaat om technische ontwikkelingen op het gebied van raamdecoratie, zoals kindveilige bedieningsmogelijkheden;
2. Sunway producten zijn niet alleen functioneel, maar dankzij de prachtige dessins en intense kleuren ook zeer decoratief;
3. Sunway producten worden voor jou op maat gemaakt, dus je loopt nooit het risico dat de raamdecoratie niet past;
4. Sunway producten voldoen aan de Europese norm voor kindveiligheid;
5. Sunway producten worden enkel via geselecteerde interieurspecialisten verkocht, waar je ook terecht kunt voor een vakkundige meet- en montageservice.

Sunway bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Sunway. Dat betekent dat wij alle producten van Sunway kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Sunway. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.