De wereld een stukje mooier maken

Mijn interesse voor vormgeving en styling loopt als een rode draad door mijn leven. Alles wat te maken heeft met sfeer, creatie en compositie trekt mijn aandacht. De wereld een stukje mooier maken; ik word er enthousiast van en het geeft veel energie.

Wat ik een uitdaging vind, is het bedenken van creatieve, verrassende oplossingen, anders dan het gebruikelijke, natuurlijk passend bij de wensen van de klant en voelen als een warme deken. Daarom is het belangrijk om de persoonlijkheid van de klant te analyseren en je te verplaatsen in hun wensen. Dát proces maakt een ‘thuis’ en resulteert in tevreden klanten’

Gegevens

Yvonne M.B. Hagen
y.hagen@ywish.nl
Lepelaar 6, 1261 RN Blaricum
035 5235353 / 06 23738390
www.ywish.nl

Ervaring

Een greep uit mijn leukst projecten:

Alliantie Projectontwikkeling: Bij nieuwbouwprojecten hebben potentiële kopers geen werkelijk beeld van hun droomhuis omdat het huis nog niet gebouwd is. Ze maken hun keuze op basis van beelden uit een brochure. Voor deze beelden (zg. artist impressions) geef ik input voor de sfeervolle interieuren. Potentiële kopers willen graag zien hoe ze hun nieuwe huis kunnen bewonen. De sfeer moet ze ‘triggeren’ zodat ook zij zo willen wonen. Tevens maak ik voor deze brochures indelingsadviezen en plattegronden.

Familie in Blaricum: Het contact met deze familie begon met de vraag om de slaapkamer van hun dochter te restylen. Ik heb een ontwerp gemaakt waarbij oude meubels in een nieuw jasje werden gestoken door middel van kleine aanpassingen en een likje verf. Verder frisse kleuren en veel zilver toegepast en de nieuwe meubels zorgde voor een verrassende indeling. Na deze opdracht heb ik in de kelder, die geheel kaal en niet leefbaar was, een heuse bioscoopkamer annex relax/saunaruimte ontworpen. Daarna een kantoorruimte aan huis... En de volgende opdracht wordt de woonkamer…

Tomin Groep – groenvoorziening: Voor de afdeling groenvoorziening is een nieuw pand gebouwd. Voor dit nieuwe pand heb ik een concept bedacht en meubilair geleverd passend bij de uitstraling die de architect voor ogen had bij de nieuwbouw. Strak meubilair met warme elementen, zoal het werkblad van mooi hout. Veel natuurlijke tinten, materialen en oplossingen toegepast. Bijvoorbeeld van afvalhout is een bar gemaakt en lange robuuste bank voor extra zitplaatsen in de vergaderzaal.

Naar boven