Luisteren naar wensen

Enthousiast, klantgericht, flexibel, gepassioneerd, breed geschoold en oplossingsgericht. Als allround ontwerper lever ik al 15 jaar oplossingen voor iedere ontwerpuitdaging. Een goed interieurontwerp is voor mij een ontwerp waar de opdrachtgever zich helemaal in herkent en tegelijk aangenaam wordt verrast. Ik maak van je huis jouw thuis en van je werkplek een inspirerende omgeving. Niet alleen door te kijken naar de laatste trends, maar door heel goed te luisteren naar je wensen. Hoe je wilt wonen, leven, werken is leidraad voor de inrichting van je huis of bedrijfsruimte. Service en persoonlijke aandacht maken van iedere wens een passend ontwerp.

Gegevens

Susan Burgers
info@element-ontwerp.nl
van Batenborchstraat 23, 6532 XJ Nijmegen
06 24670493
www.element-ontwerp.nl

Ervaring

mijn leukste projecten:

1. 1. Interieurontwerp particulier.
Klant is verhuisd naar groter huis. Wensen: meer sfeer, meer warmte, hele kamer gebruiken. Aanpak: 3 meubelopstellingen, waarbij de hele kamer wordt gebruikt, kleurenplan, aankoopbegeleiding. Resultaat: De kamer bestaat nu uit verschillende intieme hoeken voor verschillende functies, waardoor je heerlijk in je eentje in een hoek bij de haard kunt kruipen. Maar het is wel een geheel en er is ruimte voor veel bezoek. De wanden heb ik laten kleuren voor meer intimiteit, het meubilair mocht een aantal slagen groter en is licht om de kamer niet te donker te maken. Shutters zorgen voor sfeervol licht in de woonkamer. Citaat: Je hebt bedacht wat we zelf hadden willen kunnen bedenken.

2. BAM woningbouw
interieurontwerpen en verkoopevent. Wensen: 3 ontwerpen voor 5 verschillende loft appartementen met uitdagende ellips vorm. Aanpak: Per appartement een traditionele indeling met afgesloten ruimtes, een semi loft versie en een echt loft ontwerp. Resultaat: 15 handgeschetste ontwerpen voor de verkoopbrochure. Ontwerpen appartementen werden aangepast aan mijn interieur ontwerpen. Daarna verkoopevent mogen organiseren met lezingen, workshops, inspiratieruimte, adviezen, makelaars en bouwkundigen. Citaat: Wij werken vanuit constructies, jij vanuit de gebruiker van de ruimte.

3. Autogarage.
Restyling autogarage, restyling en schilderijen eigenaar thuis, ontwerp huisstijl, ontwerp banieren, kerstdecoratie showroom, belettering auto, ontwerp website. Wens: Meer warmte in de showroom, meer aandacht van voorbijgangers. Aanpak: Kleur en styling advies. Resultaat: Lange witte ronde wand is gekleurd in ferrarirood en voorzien van zwart witte kunstfoto’s gemaakt in de werkplaats. Grote coffeewood tree’s vervangen de kleine ficussen en varens. Na restyling van de autogarage kwamen voorbij rijdende automobilisten spontaan binnen lopen om te vertellen dat ze het zo goed vonden. Nu wordt ik voor ieder ontwerp gevraagd bij deze garage. Citaat: Nooit gedacht dat we dit zouden durven.

Naar boven