Sfeer en persoonlijkheid

Het is voor mij een uitdaging om elke woning de sfeer en persoonlijkheid van de bewoners uit te laten stralen. Mijn enthousiasme, creativiteit en inlevingsvermogen zijn de basis om een uniek en passend interieur te ontwerpen. Het moet een prettig leefbaar thuis worden, waarbij de praktische kant niet vergeten wordt.

Gegevens

Sonja Vernimmen
info@interior4u.nl
Jasmijnberg 44, 4708 MB Roosendaal
06 122 38 516
www.interior4u.nl

Ervaring

3 leuke voorbeeldprojecten:

1. Interieuradvies en -ontwerp voor een villa in Bilthoven
Dit huis is door de huidige eigenaren in de originele staat hersteld. Ze wilden wel graag een ontwerp en advies om van dit huis een thuis te maken. Interior4U heeft geholpen bij indeling, stoffering en samen hebben we alle benodigde meubels uitgezocht.

2. Interieurontwerp en verlichtingsplan voor een woning in Roosendaal
Deze woning had een binnenserre, die door de afmetingen niet goed kon worden ingericht. Samen met de bewoners hebben we besloten deze te verwijderen. Interior4U heeft ze voor de hele benedenverdieping mogen adviseren en durfden de opdrachtgevers het aan om over hele lengte van de woning een wandelement door te laten lopen. Hierdoor zijn mooie zichtlijnen ontstaan en is er veel licht door het verwijderen van de serre.

3. Interieurontwerp, kleuradvies en verlichtingsplan voor een woning in Oud-Gastel
Een jong gezin wilde de benedenverdieping van hun huis uitbreiden. Ik mocht een basis idee uitwerken, zodat ze de plannen konden overleggen met een architect. De plannen bleken te kostbaar. Ondanks deze teleurstelling hebben we een plan gemaakt voor de woonkamer en keuken. Deze hebben een warme, moderne uitstraling gekregen, waar ze nog elke dag van genieten.

Naar boven