Fris, vernieuwend, en stijlvol

STIJL is een creatief bureau met een frisse blik! Onze kracht is het bedenken, en tot in de puntjes uitwerken van een concept. STIJL is op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en trends, en gebruikt dit om een commercieel maar vooral ook eigen beeld neer te zetten. STIJL inspireert en creëert al meer dan 15 jaar voor de retailer en de particulier. Wij vinden het een uitdaging om het beeld zo compleet mogelijk te maken, of het nu gaat om een interieur ontwerp, fotostyling of etalage. STIJL voor een fris, vernieuwend en STIJLvol concept!

Gegevens

Saskia hogevonder
Saskia@stijlretaildesign.nl
Parklaan 22, 3404 WH IJsselstein
030-2238763 / 06-52091594

Ervaring

Mijn leukst projecten toegelicht:

1. Juwelier Ettema in Barendrecht: Bij deze juwelier zijn we binnen gekomen voor een restyling van de winkel beneden, uiteindelijk is dit uitgegroeid tot een compleet nieuwe winkel van twee verdiepingen! Beneden hebben we gedeeltelijk met bestaande meubels gewerkt, maar door deze op te frissen ziet de winkel eruit alsof hij totaal vernieuwd is! Dit is voor ons de uitdaging, van weinig veel maken. Als laatste stap hebben we een plan gemaakt voor de bovenverdieping, hier was een klokken afdeling maar door de verschuivingen in de markt was dit niet meer rendabel. Nu is er een hoog segment afdeling gerealiseerd voor trouwringen.

2. De Wheem in Meppel: Eten, drinken en mode, een uniek concept in Nederland. Bij dit project hebben wij het hele concept van A tot Z uitgedacht en uitgevoerd. In een unieke monumentale locatie in het centrum van Meppel. Een combinatie van wijnwinkel, brasserie en mode/schoenenzaak. Super gaaf!

3. It’s about RoMi Amsterdam: Interieur accessoires en lampen, STIJL verzorgd voor RoMi de product presentaties op de verschillende beurzen, we bedenken elk seizoen een nieuw concept. Uitgewerkt met leuke stickers, teksten op de wanden en decoratie elementen. Zo geven we ideeën aan de detaillisten hoe ze de producten van RoMi in hun eigen winkel leuk kunnen presenteren. Daarnaast brainstormen we met RoMi mee over de inhoud van de brochure, en bedenken we nieuwe producten voor het volgende seizoen. Kortom het hele proces zijn we erbij betrokken van inkoop tot verkoop!

4. LEFT Rotterdam: Skate winkel op de Blaak in Rotterdam. Hiervoor hebben wij een concept bedacht wat een verlengstuk is van de straat. Falk plattegrond van Rotterdam levensgroot op de schoenenwand, metrohaltes in de paskamers, kabelhaspels als zitelementen enz.

Naar boven