Je huis als veilige basis

“Het ene oog ziet, het andere voelt” Deze quote las ik laatst en vond echt dat dit mijn werk als stylist heel mooi samen vat. Interieur is voelen; emotie! Ik streef er dan ook altijd naar het gevoel van de bewoners (of gebruikers) in mijn ontwerp te leggen. Niets is persoonlijker als een huis, dit is je veilige basis. Juist daarom vind ik het zo belangrijk om mij in te leven in de mensen die in het huis leven. Een goede ontwerper weet niet alle antwoorden, maar stelt wel de juiste vragen!

Gegevens

Pamela Vriens
pamela@pamelavriens.com
Maashaven Zuidzijde 2, 3081 AE Rotterdam
06 30527233

Ervaring

Een greep uit mijn leukste projecten:

1. Interieurontwerp, kleur en styling voor een “mannen-appartement” op de Meent in Rotterdam. Deze jonge vlotte man wilde een warme sfeer, maar van deze tijd en zonder teveel frutsels. Samen hebben we er een spraakmakende ruimte van gemaakt.

2. Ontwerp voor een kantoorpand in Den Haag. Voor een groot bedrijf in Den Haag heb ik voor een afdeling van 30 man een ontwerp gemaakt voor werk-, vergader-, en ontspanningsruimte. Het verrast mij hoe zeer een bedrijf de overeenkomsten heeft met een gezin! Je hebt verschillende wensen en smaken, deze kneed je dan samen totdat het de persoonlijkheid van al deze mensen samen uit straalt! Van een saai grijs pand werd dit een hippe omgeving voor jonge werkende medewerkers!

3. Verkoopstyling van een woonhuis in Capelle aan den IJssel. Een gezin wilde hun huis verkopen en dit vanaf het begin goed aanpakken en hebben hiervoor mijn hulp ingeschakeld. Ik vind verkoopstyling altijd weer een hele uitdaging, mensen hebben een geschiedenis in een huis. Voor goede verkoop van een woning moet je soms een stukje van die geschiedenis uit de woning wegnemen. Het leukste van deze opdracht was dat deze mensen het resultaat zo mooi vonden dat zij misschien toch langer in het huis wilden blijven wonen!

Naar boven