Uniek en persoonlijk

Eénkamerappartement, in een rijtje, een designvilla, twee onder een kap, vrijstaand of woonboerderij. Kantoorruimte, vergaderzaal of winkel. Iedereen woont en werkt. Een stijlvolle inrichting moet geen belemmering zijn voor het praktische gebruik van de ruimte. Ik ben van mening dat wonen en werken mooi én efficiënt moet zijn. Mijn ontwerpen zijn eigenzinnig en vernieuwend. Naast bestaande producten en materialen werk ik met eigen ontwerpen, die speciaal voor jou worden vormgegeven. Deze combinatie zorgt voor een uniek en persoonlijk eindresultaat.

Gegevens

Nicolet Groen-Lunenborg
info@grasvorming.nl
Breed 34, 1621KV Hoorn
06 24080221
www.grasvomgeving.nl

Ervaring

Mijn drie leukste projecten:

1. Interieur ontwerp, voor Koning Aankoopmakelaars, Utrecht: Het kantoor pand van Koning Aankoopmakelaars was onsamenhangend ingericht. De indeling stond vast vanwege een prominente balie in jaren 80 stijl die niet verwijderd kon worden vanwege de vloer die redelijk nieuw was Gras Vormgeving ontwierp een nieuw balie met stoere uitstraling mede door het gebruik van steigerbuizen die terugkwam in de omlijsting van spandoeken van 2 x 2 meter met op het ene doek een foto genomen in de binnenstad van Utrecht door een van de medewerkers, Het andere doek kwam in de spreekkamer te hangen met een levensgrote plattegrond van de stad. Verder is alle standaard kantoormeubilair vervangen door robuuste houten tafels voor een warme sfeer .

2. Badkamer ontwerp: De badkamer van Ria in haar appartement in Amsterdam was toe aan vervanging. In de kleine ruimte wilde ze het liefst weer een ligbad. Voor een aparte douche was geen ruimte. Ik heb meerdere indelingsmogelijkheden laten zien en heb haar geadviseerd voor een ruime inloopdouche te gaan met ingebouwde zitmogelijkheid zodat ontspannen douchen tot de mogelijkheid behoort en Ria, inmiddels de 60 gepasseerd, een levensloopbestandige ruimte zou hebben. Voor een warme uitstraling heb ik een eikenhouten wastafelmeubel ontworpen. Hout dat terug komt in een vlondertje op het zitgedeelte van de douche en in de nis boven het wandcloset.

3. Modelwoningen: Voor diverse ontwikkelaars heb ik modelwoningen ingericht om de verkoop te bevor der en. Met een laag budget en een strakke tijdsplanning ben ik ieder e keer weer in staat om een smaakvol interieur neer te zetten dat een grote doelgroep aanspr eekt, Het is ondanks het feit dat je juist geen persoonlijkheid in brengt iedere keer weer een uitdaging om de sfeer te benader en die bij de uitstraling van het pand past.

Naar boven