Een sfeer die bij je past

Gek op kleur in verf, stoffen en behang. Kleur geeft een interieur sfeer; goedgekozen kleuren in combinatie met persoonlijke items van de bewoners maken een inrichting sfeervol en uniek. Door een optimale routing en indeling in huis en een goede toepassing van kleur, materiaal en vorm schep ik een sfeer die bij de bewoners past en waarin ze zich direct thuisvoelen. Ik ontwerp interieurs die natuurlijk aanvoelen, met kleuren die elkaar in balans brengen en waar nodig rust of juist een spannend accent geven. Feng Shui is mijn passie en gebruik ik als basis voor de indeling maar ook om mensen inzicht te geven in de effecten van hun woon- en werkomgeving op hun leven

Gegevens

Nicky Beentjes
n.beentjes@sfeerontwerp.nl
Schouwtjeslaan 98 2012 KK Haarlem
0653205588
www.sfeerontwerp.nl www.inspiratiehuishaarlem.nl

Ervaring

Een greep uit mijn leukste projecten:

1. Keuken, kleur- en materiaalontwerp, Haarlem Een strakke, greeploze hoogglans witte keuken combineer ik met een ontwerp van delftsblauwe tegels met oude ambachten en kinderspelen. Het matglazen blad en de kobaltblauw geschilderde bestaande authentieke keukenkast geven het geheel een warme en toch moderne design uitstraling.

2. Badkamer kleurontwerp, Heemstede: Elke ruimte een andere kleursfeer. De kamers zijn 4m20 hoog en geven de mogelijkheid om fellere kleuren te gebruiken. Voor de badkamer kies ik voor 4x een verschillende zwart/wit patroonbehang in combinatie met een feloranje band bovenin, zo wordt de badkamer optisch lager en doet intiemer aan.

3. . Slaapkamer, kleurontwerp, ErmeloHet opfrissen van een slaapkamer in beigetinten. Een licht tapijt combineer ik met een behang in een geel/bruingrijze streep. De houten schuifdeur en gordijnen in een donkerbruine zacht glanzende stof met af en toe een dunne verticale streep maakt de slaapkamer spannend en toch rustig.

Naar boven