Een veilig en warm gevoel

Tijdens het reizen is mijn grote passie voor interieur ontstaan. Het is prachtig om te zien met welke kleuren en materialen er in het buitenland gewerkt wordt. Van deze invloeden maak ik graag gebruik in mijn werk. Dit samen met modern interieur maakt het een bijzondere ontwerp.

Een huis moet een veilig en warm gevoel geven. Ik maak wel eens het vergelijk tussen kleding en interieur. Kleding kies je zorgvuldig en moet bij je passen. Dat geldt ook voor een interieur. Het moet ‘lekker zitten’, anders voelt het ongemakkelijk. Je thuis is een plaats waar je helemaal op je plek bent, waar je 100% jezelf kunt zijn. Door goed te luisteren, kruip ik in de huid van de klant. Daardoor weet ik precies wat iemand wil en op basis daarvan maak ik een interieurontwerp.

Gegevens

Nathali Meurs
info@nmldesign.nl
Maria Austriastraat 76, 1087 CN  Amsterdam 
06-41042910
www.nmldesign.nl

Ervaring

Een greep uit mijn leukste projecten

1. Interieurontwerp Hammam-stijl badkamer voor een gezin in Zeist. In augustus 2010 kreeg ik een opdracht om een ontwerp te maken voor een badkamer. Deze moest anders dan een “standaard” badkamer worden. Ze stonden open voor nieuwe materialen. Ze hadden ook bepaalde wensen waar ik rekening mee diende te houden. Zoals een hoekbad, meer opbergruimte en een glazen douche. Het was een enorme uitdaging. Er is een mix ontstaan van strak design met een mediterrane vleug. Door de wanden te bekleden met tadelakt geeft het de ruimte meteen een andere sfeer.

2. Inrichting kantoorpand “Movida Mens en Organisatie” in Zeist. Een groep psychologen gespecialiseerd op het gebied van coaching, persoonlijke ontwikkeling en loopbaanontwikkeling. Zij willen een kantoor dat rust uitstraalt in een healing environment. De locatie is geweldig. Ze zijn gevestigd in een zustergebouw van Slot Zeist. Grote ramen met een uitzicht op het slot en veel groen. Dit gevoel heb ik naar binnen laten komen. Ik heb gewerkt met natuurtinten, teaken meubelen en grote natuurafbeeldingen aan de muur.

3. Verkoopstyling woning Amsterdam. Om een huis voor een breder publiek aantrekkelijk te maken, is het nodig om het zo neutraal mogelijk te presenteren. Niet te veel kleuren en een rustige inrichting. Soms moeten er spullen worden weggehaald en soms is het nodig om een complete nieuwe inrichting te plaatsen. Na een verkoopstyling maakt het huis een grotere kans op de markt. Hier gaat het om ons eigen huis. Ik vond het belangrijk om te ondervinden wat mijn klanten voelen. Dit was best pittig. Bij verkoopstyling maak je van je thuis een huis en als ik aan het ontwerpen ben, juist van een huis je thuis. De afwisseling is voor mij de uitdaging.

Naar boven