Het gevoel van thuiskomen

Over Monique: Allround styliste. Die iedere opdracht weer een uitdaging vindt. Ik maak een vertaling van uw wensen naar het interieur wat bij u past, het moet als thuis komen voelen. Geen standaard verhaal, maar net die spanning er in brengen die verassend is. Ik doe dat voor particulieren en bedrijven. Uw thuis moet als een warme deken voelen !

Gegevens

Monique Bomer
moniquebomer@hetnet.nl
Kladdewortel 20, 3453 VL De Meern
0651097247
www.moniquebomer

Ervaring

Mijn leukste projecten:

1. Een particulier in IJsselstein, vrijstaand huis. De opdracht was: restyling living met ongewone combinaties. In de eethoek zijn verschillende beklede ( stof van designers guild) stoelen gebruikt, waardoor het een theatrale uitstraling krijgt.

 2. Een particulier in Maarssen dorp, appartement. De opdracht was: sfeer en kleur te bepalen in deze ruimte. Door een rustige kleur op de wand te zetten, kreeg deze ruimte sfeer en behagelijkheid waar ze naar op zoek waren. Simpele handelingen, groot resultaat.

3. Een particulier uit de Meern, doorzonwoning. De opdracht was: voor de gehele benedenverdieping een interieurplan te. De oppervlakte was niet zeer groot, maar door lange lijnen in de meubelen te hebben gebruikt in de woonkamer oogt het ruimtelijk en decoratief.

Naar boven