Een inspirerend traject

Wonen is mijn passie en vormgeven mijn natuur! Ik houd ervan om bij mensen een BLOS op hun wangen te toveren. Wie je bent en hoe je wilt wonen staat bovenaan want een ruimte moet er niet alleen goed uitzien maar ook goed voelen (ook letterlijk), lekker ruiken, mooi klinken en je passen als een warme jas. Alles komt aan bod, je stijl -, materiaal -, en kleurvoorkeur een inspirerende traject dat we samen doorlopen. Voel je de BLOS al?

Gegevens

Mirabelle Holterman-Scheelings
info@blos-interieur.nl
Finnmark 38 3831 JG Leusden
06 28227465

Ervaring

Een greep uit mijn leukste projecten:

1. Maike en Jeroen kochten twee huizen uit de jaren 70 naast elkaar. Ze wilden er één van wilden maken en vroegen BLOS om ervoor te zorgen dat ze niet het gevoel hadden van nummer 79 naar nummer 81 te lopen. Het huis moest een eenheid worden. We zijn samen gaan kijken naar de functies van de ruimtes en hebben zo een optimale en logische indeling gekozen. Door het consequent gebruik van kleur en materiaal aangevuld met door BLOS ontworpen indeelideeën en persoonlijke details is dit één geweldig huis geworden..

2. Atelier 3 architecten heeft een villa ontworpen de plattegronden liggen bij de welstandcommissie en BLOS krijgt de opdracht het interieurplan te maken voor een gezin met 2 kinderen. We doen een stijlonderzoek en ik maak verschillende indeelschetsontwerpen Omdat de opdrachtgever het lastig vindt zich een voorstelling te maken van de ruimtes maak ik 3D ontwerpen op de computer. Ik laat ze stalen zien van te gebruiken materialen en kleuren en overleg tijdens bouwvergaderingen met architect aannemer, electricien , installateur en interieurbouwer.

3. Een karakteristiek pand uit 1906 moest volledig gerestaureerd worden en aangepast aan de wensen van een gezin met 3 pubers. Uit het stijlonderzoek bleek dat contrast en symmetrie belangrijk waren. De materialen moesten praktisch en niet te kostbaar zijn. De indeling verrassend, het geheel stijlvol. Nu hebben ze een extra badkamer in de slaapkamer, een keuken van 6 meter lang met een schilderij van 2x3 meter. Een gerookte eiken vloer die praktisch is voor de hond. Prachtig bewerkte plafonds en hoogglans houtwerk. Donkere vergrijsde tinten zijn afgewisseld met lichte muren en zachte materialen. Een oud huis in een nieuwe jas, die heerlijk past

Naar boven