Het creëren van een thuis

Open, eerlijk en dolenthousiast!

Ik vind het geweldig om voor mijn klanten een thuis te creëren een plek waar zij zich op hun gemak voelen afgestemd op hun smaak en behoeftes, een interieur dat niet snel verveelt en waar ze nog jaren plezier aan beleven!

Gegevens

Mignon van de Bunt
info@authentiquemignon.nl
Weijenborgerdijk 34b, 7134 NK Vragender
06 27208727

3 van mijn leukste projecten

1. Familie Klaassen, compleet Interieurplan woonkamer met nieuw aan te bouwen hobby/speelruimte voor de kinderen in oud herenhuis uit omstreeks 1900. Zij wilden meer eenheid, rust en warmte. Hun smaken liepen erg uiteen van industrieel, stoer landelijk tot romantisch. Met de hulp van Authentique Mignon werd er meer eenheid gecreëerd in de verschillende stijlen en werden de originele details van de woning nog meer tot hun recht gebracht.

2. Snoepwinkel “Soet”, Authentique Mignon werd ingeschakeld voor een concept en interieurplan voor een nieuw te starten snoepwinkel met oud Hollands snoepgoed. Het beeld van de oud Hollandse snoepwinkel werd in een nieuw jasje gestoken, oude toonbank en kasten werden gecombineerd met strak, design en opvallende kleuren.

3. Moniek van de Berg, Kleurenplan nieuwbouwwoning woonkamer. Ze wilde meer licht in huis en ze miste sfeer. Met de hulp van Authentique Mignon werd de ruimte sfeervoller en lichter, puur en alleen door het gebruik van andere kleuren op de wanden en het toevoegen van accessoires bij hetgeen al in de woning aanwezig was.

Naar boven