Een kloppend 'plaatje'

Met veel energie en een groot inlevingsvermogen verplaats ik me in mijn opdrachtgever. Samen gaan we aan de slag om erachter te komen welke stijl, sfeer en kleuren het beste passen. Het resultaat is een ruimte die in balans is en waarin de persoonlijkheid van de bewoner(s) tot uiting komt. Met mijn oog voor detail en kritische blik komen, als de klant dat wil, alle facetten van de inrichting aan bod. Graag voeg ik een vleugje humor aan het interieur toe. Ik ben een doorzetter en pas tevreden als het 'plaatje' helemaal klopt!

Gegevens

Merel Havenaar
info@havenaarinterieurs.nl
Oranje Nassaulaan 123 2051 HL Overveen
023 5269002/06 51276 549
www.havenaarinterieurs.nl

Ervaring

Mijn drie leukste projecten:

1. Interieurontwerp, kleur- en verlichtingsadvies, shopping en styling voor twee vijftigers in Vogelenzang. Hij houdt van een Engelse bibliotheeksfeer, zij meer van strak en modern. Hun ruime woonkamer moest wel een eenheid worden en de bestaande antieke kast verdiende een plaats in het interieur. Het kleurenschema voor de ruimte is afgestemd op de kleuren van deze kast. Hun woonruimte is een mooie mix van twee uiteenlopende stijlen geworden.

2.Compleet interieurontwerp voor een organisatie in Den Haag. De voormalige kantine moest een nieuwe functie en uitstraling krijgen. De ruimte heeft een representatief karakter gekregen met een huiselijke sfeer. Nieuw meubilair, bestaande designstoelen en meubels van de veiling zijn gecombineerd en zorgen samen met warme kleuraccenten en mooie verlichting voor de juiste balans. De flexibele meubels maken het mogelijk afwisselend (informeel) werkoverleg, voordrachten en recepties te houden.

3.Ontwerp, kleuradvies en styling voor dewinnaars van een Libelle wedstrijd, een familie in Zeeland. Voor hun zoontje, die gefascineerd is door tractoren, wilden ze een vrolijke slaapkamer waar hij ook fijn kan spelen. De ruimte kreeg een veelkleurige wand met horizontale strepen, vrolijke ‘tractor-rode’ accenten en een groot werkblad. Voldoende bergruimte zorgt voor rust en overzicht in deze kleine kamer.

Naar boven