Styliste Melanie uit Limmen

Gevoel staat voorop

De inrichting van een woning is onlosmakelijk verbonden met de persoonlijkheid van haar bewoners. Wonen en werken in een prettige omgeving is iets dat dicht bij iedereen staat. Ik hou van mensen, van gezelligheid en sfeer. Ik omring me graag met vrienden en bekenden om samen te zijn in een fijne omgeving waar iedereen zich prettig, veilig en behaaglijk voelt. Het moet een plaats worden waarin het fijn is om anderen te ontvangen of juist heerlijk alleen te zijn. Een ruimte waarin geleefd of gewerkt wordt moet aansluiten bij het gewenste gevoel en dat is een persoonlijke zoektocht waarin ik kan helpen!

Gegevens

Melanie Lamers
melanie@huisvanbinnen.nl
Helmar 9, 1906JB Limmen
06 10370679
www.huisvanbinnen.nl

Ervaring

Mijn drie leukste projecten:

1. Inrichting van een semibungalow in Eersel: De bungalow uit 1960 werd volledig gestript om er vervolgens een nieuwe indeling te krijgen met een vaste trap naar de (tot dan ongebruikte) bovenverdieping, die omgedoopt werd tot luxe gastenverblijf. De keuken en badkamer werden naar ontwerp van Huis van binnen op maat gemaakt. De woonkamer werd verdeeld met een doorkijk gashaard voor extra intimiteit. De oude bungalow werd een nieuwe moderne woning op een unieke locatie in het dorp.
2. Inrichting van een vakantiewoning op Mallorca: met een vastgesteld budget moest de bungalow volledig worden ingericht inclusief de gehele inventaris! Meubels, bedden inclusief linnengoed, servies, bestek, pannen, stofzuiger, tv...wat gebruik je op vakantie?! Wat een uitdaging! Het geheel is erg mooi en fris geworden met veel wit en oranje accenten.
3. Het ontwerp voor een tienerkamer op maat: opdracht was van een kleine slaapkamer met schuine wanden een fijne ruimte te maken voor een meisej van 12, met een plek om te kletsen met vriendinnen, een ruim bureau en uiteraard genoeg kastruimte voor haar kleding. Een leuke uitdaging met een heel blij meisje als resultaat: leuk!
Naar boven