Ieder mens zijn eigen woonwens!

Daar begin ik mee, een luisterend oor! Wat is de woonwens? Wat klopt er niet? Wat kan ik gebruiken, en wat kan ik veranderen? Wanneer ik die wensen combineer dan zijn we al een heel eind. Daarbij nog wat verassende, eigenwijze en originele ideeën van MV Interieur! Uiteindelijk is dat mijn kracht omdat ik al heel wat knepen in het vak ken en kunnen we de woonwens gaan realiseren. En daar word ik nou blij van!

Gegevens

Marjoleine Verspoor
info@mvinterieur.nl
Heer Janstraat 32 , 2995 AN Heerjansdam
06 51518453

Ervaring

Mijn 3 leukste projecten

1. Villa Arena: Jarenlang om het weekend korte interieur adviezen geven in de woonmall en heel wat mensen blij gemaakt. Door deze baan kreeg ik de meest uiteenlopende vragen. Van het inrichten van een caravan, tot een woonbootvilla. Ik kreeg hier niet alleen inspiratie van, maar ook snelheid en ervaring.

2. Anneke en Ron: Alle raamdecoraties in een vrijstaande villa met binnen een zwembad. Het leuke van dit project is dat geld en kleur geen rol speelden. Het advies dat ik gaf mocht ik naadloos in het interieur verwerken. Doordat ik kon spelen met kleuren en materialen heb ik speciale embrasses kunnen laten maken met zilveren decoratiematerialen en kon ik met verschillende stoffen deze eigenzinnige woning de finishing touch geven.

3. Monique en Chris: Kleur- en interieurontwerpen van woon- bad- en slaapkamer, realisatie en raamdecoratie. Het ging om een nieuw te bouwen vrijstaande woning aan de Waal. We hadden een klassieke styl, door goed overleg, veranderd in een moderne styl, door bijvoorbeeld een zwarte openhaard van 4 meter midden in de woonkamer te plaatsen. Daardoor hebben we goed gebruik gemaakt van de inrichting middels alle raampartijen en water on het huis heen.

Naar boven