Een welkome plek als doel

Een paar jaar geleden heb ik WMSstyling opgericht. Een onderneming die ruimtes leefbaar maakt. Wij hebben een streven om plekken zo in te richten dat je je er optimaal in thuis voelt. Wij maken van je huis een echt thuis. Modelwoningen richten wij zo in dat je je prettig voelt en je je er in kunt verplaatsen en winkels krijgen van ons de uitstraling; “Kom binnen en kijk mee”. Wij zijn inzetbaar vanaf het begin tot en met de finishing touch van het project. Naast onze eigen projecten, werken wij ook nauw samen met makelaarskantoren, projectontwikkelaars, fotografen en organizers. We beschikken over eigen meubelverhuur en geven landelijke workshops over verkoopstyling. Deze zijn zowel voor de zakelijke als de particuliere markt. De workshop is gebaseerd op het boek: Haal Meer Winst Uit Je Huis. Wij werken veel samen met andere vakgenoten. Ieder heeft zijn eigen specialismen en wij zijn van mening dat als we die koppelen wij er beter van worden. En zo ook het eindresultaat en daarmee jij als klant. Een welkome plek is ons doel.

Gegevens

Marieke Sengers
m.sengers@wmsstyling.nl
Keizerskroon 4, 2631 VX Nootdorp
06 21547781
www.wmsstyling.nl

Ervaring

Een greep uit mijn leukste projecten:

1. Modelwoning, een woning van een reeds gerealiseerd nieuwbouw project aankleding geven met een beperkt budget. De woning viel in het hogere segment en moest ook die allure hebben maar met niet teveel poespas. Een aangeklede ruime eettafel werd het centrale punt. Leukste nieuws was dat na styling met 3 weken een gegadigde voor de woning was.

2. Verkoopstyling geheel nieuw interieur,de woning had een richting van een ouder iemand. Om de woning voor een breder publiek in de markt te zetten was het nodig om er een algemener interieur van te maken. De woning werd niet meer bewoond waardoor het gemakkelijk was om er een totaal nieuw interieur in te zetten. De inrichting was op huurbasis.

3. Winkelstyling. nadat ik een winterworkshop in 2009 had gegeven met woonaccessoires en kleinmeubelen. Werd ik een jaar later benaderd door één van de winkels van wie ik producten had geleend. Zij gaf nu zelf een Open Huis en WMSstyling werd gevraagd voor de aankleding van de ruimtes met hun producten. Ontzettend leuk project. Ook een 2e winkel in woonaccessoires heeft nav de workshop wederom gevraagd of ik de winkel in kerstsfeer wil brengen.

4. Tandartspraktijk, na een samenwerking met een architect gespecialiseerd in tandartspraktijken heb ik voorstellen mogen doen voor het aankleden van de ruimtes. Zo ontstond er meer sfeer en eenheid in het project.

5. Zomerhuis,de bewoners hebben een doorgaans zomerhuis vlakbij het strand. Nadat hun kinderen al geruime tijd er niet meer verbleven en wel de inrichting er nog naar was. Hebben zij hun ouders verrast met een nieuwe inrichting van het zomerhuis in strandstijl. Ik had de vrije hand en er is zoveel leukst te krijgen met dit thema, heel erg leuk om gedaan te hebben.
Naar boven