Styliste Marie-Gon uit Asch

De mens staat centraal

Ik ben na lange ervaring in de retail, gaan doen waar mijn hart ligt. Sinds 1999 werk ik met veel plezier als interieurstylist voor klanten in alle formaten. Zakelijk maar ook particulier. En zowel commercieel als redactioneel.
Ik mocht me vastbijten in verschillende projecten: een groot hotel, restaurants, sportscholen, kantoorpanden, trendpleinen, woonbeurzen, en heel veel woonhuizen. Daarnaast heb ik veel ervaring als woonredacteur en -stylist bij diverse woonbladen en andere media. Ik werk niet vanuit een bepaalde sfeer of stijl. Iedere opdracht begint met een leeg vel en de wensen van de opdrachtgever. De mens die de ruimte gaat gebruiken staat centraal in het plan. En dat is leuk, want zo kan ik meedenken in veel verschillende sferen. Ik help graag!

Gegevens

Marie-Gon Vos
mg@stijlendetail.nl
Krupheulstraat 2, 4115RN Asch
06 24080221
www.stijlendetail.nl

Ervaring

Mijn drie leukste projecten:

1. Art Hotel Eindhoven: Samen met 3 andere ontwerpers 227 hotelkamers allemaal anders ingericht in voormalig Philips gebouw. Kleuren, materialen en dessins, we kregen de vrijheid onze creativiteit te laten zien. Het is een bijzonder hotel geworden met unieke kamers, maar toch met samenhang.

2. Woonbeurs: Al jaren werk ik voor de woonbeurs Amsterdam. Het is leuk de styling en originele ideeën af te stemmen op de nieuwste trends. Voor een beurs kun je net wat extremer ontwerpen: Voor inspiratie bezoek ik jaarlijks ook de buitenlandse beurzen in Milaan, Frankfurt en Parijs.

3. Mijn eigen interieurboek: In 2009 kwam mijn 4e boek uit: 'Woon met lef'. Hiervoor adviseerde ik 14 consumenten om meer uit hun huis te halen. Dit lukte met bescheiden middelen, zoals behang en verf. Ook zonder grote verbouwingsplannen maak je van je huis een thuis! 

Naar boven