Creatieve oplossingen

Sfeer wordt bepaald door kleur, vorm, materiaal, meubels en de visie van de opdrachtgever. Ik denk graag mee in creatieve oplossingen, vertaal uw wensen naar de juist sfeer en ontwerp een nieuw interieur dat helemaal bij u past. Zo krijgt u het interieur waarin in u zich thuis voelt.

Gegevens

Kim Hartman
info@ideepresentaties.nl
Nieuwveens Jaagpad 89a, 2441 GA, Nieuwveen
06 22111683

Ervaring

Een greep uit mijn leukste projecten:

1. Boerderij Huis ter Lucht, gelegen midden in de vrije natuur aan de Amstel, heeft vakantiehuisjes laten bouwen in 2009. Idee Presentaties heeft de complete inrichting verzorgd van alle huisjes tot aan elk detail. Met als uitgangspunt “Vrij leven op boerengrond”, zijn de huisjes aangekleed in diverse thema’s zoals Basic Nature en Oerhollands.

2. Bedrijf Heemskerk heeft een grote zolder in hun bedrijfspand. Deze zolder mocht ik omtoveren tot een grote algemene ruimte. De wens was een ruimte te creëren met een plek waar je even rustig kan relaxen, en met variabele zitplekken. Idee Presentaties werd gevraagd diverse indelingen te maken met hetzelfde meubilair, omdat de ruimte verhuurd zal worden als locatie voor feesten of verschillende bedrijfsactiviteiten.

3. Familie Bleekemolen heeft in 2010 hun woning op grote schaal laten verbouwen. Zij hebben Idee Presentaties gevraagd interieurontwerpen, kleuradvies, voorstellen van meubels en accessoires te verzorgen voor meerdere vertrekken van de woning.

Naar boven