Ontwerp en realisatie

Ontwerpt en desgewenst realisatie van zowel particuliere als zakelijke interieurprojecten. Verrassend goed in staat de omgeving en wensen van de opdrachtgever te vertalen naar een uniek en vernieuwend ontwerp.

Gegevens

Karinka van der Veen Meerstadt
info@vanderveenmeerstadt.nl
Schotse Hooglanden 18, 1060 NM,  Amsterdam
06 18802332

Ervaring

3 leukste projecten:

1. Interieurontwerp op locatie voor Villa Arena. 3 jaar heb ik 2x per maand speeddate-interieuradviezen gegeven; in 45 minuten werd de klant voorzien van een op schaal getekende plattegrond met meubelopstelling inclusief, indien gewenst, een advies met betrekking tot de aankooplocatie, de kleuren en materialen.

2. Appartement in Salou, Spanje. Opdracht: het appartement volledig restylen. Elementen van de omgeving zijn een inspiratiebron geweest om het in te richten. Zon, Zee, Strand, eigentijds en modern zijn vertaald naar kleur en materiaal gebruik in alle vertrekken. Een prettig toevluchtsoord voor een geslaagde vakantie is het resultaat.

3. Trade Center Utrecht. Opdracht: zoek een nieuwe productpresentatie manier. Het ontwikkelen van het concept en dit vervolgens uitvoeren was een interessante uitdaging. Transparant en stijlvol was het eindresultaat

Naar boven