Styliste Jelena Den Haag

Het gevoel van thuis

Open, spontaan, opgeruimd en enthousiast, zo ben ik en zo ga ik te werk. Een echt persoonlijk interieur vind ik heel belangrijk, niemand wil wonen in een catalogus. Daar start je mee en vervolgens laat je dat los. Dan worden er persoonlijkheden, belevingen en herinneringen aan toegevoegd. Dit is de grote uitdaging. Een interieur vertelt dan het verhaal van de bewoners. Het gevoel van thuis is hierbij het uitgangspunt.

Een lekker huis dat ben je zelf!

Gegevens

Jelena Brillenburg Wurth-Visser
info@ruimadvies.nl
Wethouder Fischerplantsoen 5, 2497DJ Den Haag
06 44568583

Ervaring

Mijn drie leukste projecten:

1. Interieurontwerp, kleur en styling voor BKV Groep, Breda. Zij zijn in december 2008 naar een oude pastorie verhuisd en Ruim heeft de pastorie een warme en stoer zakelijk sfeer gegeven. Een kleurenplan met veel verschillende warme grijzen, waarbij spannende kleurrijke design-elementen zorgen voor een verfrissende knipoog.

2. Chantal en Rogier Thoral, interieurontwerp, kleuradvies en styling volledige nieuwbouw woning. Zij wilden een andere sfeer dan zij gewend waren. Ze houden erg van symmetrie, strak en opgeruimd en hebben Ruim gevraagd daar een persoonlijke en lossere uitstraling aan te geven.

3. Modelwoning Den Dolder, verkoopstyling is niet echt mijn ding, je voegt dan juist geen persoonlijkheid toe aan een interieur. Voor ERA Contour richt ik modelwoningen in en dat is redelijk succesvol, de woningen verkopen daarna vrij snel. Omdat ik vooraf een sfeer mag bepalen en met ERA bespreek, ben ik redelijk vrij in de styling. Ik ben over deze modelwoning erg tevreden en vind het toch leuk en afwisselend om te blijven doen.

Naar boven