Maak het onmogelijke mogelijk

Ik ben een gediplomeerd interieurarchitecte. Mijn profiel zou je het beste kunnen omschrijven als iemand die haar specifieke vakkennis en creativiteit goed kan combineren met haar commerciële kwaliteiten. Ik ben communicatief sterk en kan me goed verplaatsen in andere mensen en in hun (woon)wensen. Mijn toegevoegde waarde is het afstemmen van jouw persoonlijke stijl en smaak op de (on) mogelijkheden van je leefomgeving. In het eindresultaat zal je jezelf volledig herkennen, maar het zal je ook verrassen en versteld doen staan.
Living Fun is een bureau dat zich bezig houdt met het ontwerpen van functionele, originele en creatieve interieurs. Vooral vorm, kleur en licht zijn hierbij belangrijke elementen die ervoor zorgen dat een ruimte in zijn totale dimensie goed tot zijn recht komt. Maar de mindere tastbare en zichtbare kwaliteiten van een interieur, zoals een logische en functionele routing en indeling, praktische eisen voor het gebruik en het onderhoud, zijn minstens zo belangrijk.

Gegevens

Jeanine Margo Lodders-Dallenga
jeanine@livingfun.nl
Stationsweg 1, 3631 AJ Nieuwersluis
06 55308630

Ervaring

Drie voorbeeldprojecten (volledig uitgevoerd) :

Verbouwing woonboerderij: nieuwe indeling plattegrond van de 1* verdieping met slaapkamers, inloopkasten en twee badkamers. Daarnaast een interieurontwerp voor en bouwbegeleiding van de oude deel, waar een ruime hal, werkkamer en een extra slaapkamer moest komen. Bouwkundige tekeningen met ontwerp trap + balustrade en een totaal kleuradvies.

Verbouwing monumentale villa: bouw- en monumentenaanvraag, ontwerp keuken en badkamer, waarbij meubilair is ontworpen, de uitvoering vond plaats in de meubelwerkplaats, waarna plaatsing en afwerking ter plaatse. Daarnaast een nieuwe indeling plattegrond getekend, een kleurplan en een verlichtingsplan gemaakt.

Kleuradvies woonhuis: met kleuren en patronen ruimtes veranderen, waardoor de dimensie van een ruimte beter tot zijn recht komt. Optisch gezien bijvoorbeeld een plafond lager doen lijken of juist een wand hoger, dit alles ter ondersteuning van de sfeer en de functie.

Naar boven