Styliste Ien uit Den Haag

Een huis op je lijf geschreven

Haal meer uit je ruimte in de breedste zin van het woord. Kijk verder dan de muren om je heen. Verplaats, schuif en speel met je meubilair, je zult zien hoe verrassend het effect kan zijn. Geef het een eigen identiteit door met kleuren en materialen een sfeer te creëren die bij jou past. Samen met jou ga ik op zoek naar de balans in je huis waar je altijd al naar op zoek was. Ik help je graag, mijn naam is Ien.

Gegevens

Ien van den Berge
Advies & Projectbegeleiding
ien@ien-ontwerp.nl
San Franciscosingel 47
Den Haag
06 44786544
www.ien-ontwerp.nl

Ervaring

Een greep uit mijn projecten:

1. Inrichting geboortehuis Harry Mulisch. Een van mijn eerste projecten was het inrichten van het geboortehuis van Harry Mulisch in Haarlem. Niet meteen het meest eenvoudige. De klasse van dit huis uit begin vorige eeuw combineren met de moderne wensen van de nieuwe bewoners. Het resultaat is door Harry Mulisch (waarvan kort voor zijn dood nog een documentaire over zijn leven is gemaakt) omschreven als: “U heeft er een fantastisch huis van gemaakt”.

2. Complete verbouwing woonhuis Amstelveen. Van ontwerp tot uitvoering en alles wat daar tussenin zit. Uiteraard begint een verbouwing met een goed voorbereiding. Schetsontwerpen, bouwtekeningen, vergunningsaanvraag, materiaalkeuze. Het hele proces heb ik in nauw overleg met mijn opdrachtgever uitgevoerd. Het resultaat is een compleet extra etage als Ouderslaapkamer/badkamer/inloopkast waar voorheen een nutteloze zolder was. Een project als dit neemt maanden in beslag. Problemen die zich tijdens de verbouwing voordoen moet je oplossen en dat maakt mijn vak zo leuk. Niet alleen creatief met ruimtes, maar ook creatief oplossingsgericht denken. Het eindresultaat is uiteindelijk wat telt!

3. Verkoopstyling 2 woningen Den Haag. Wat is er leuker dan mensen helpen als de verkoop van hun woning niet wil vlotten. In het eerste geval stond het huis al twee jaar te koop. De bewoners waren inmiddels al verhuisd en het huis stond leeg. Na het huis een flinke verfbeurt gegeven te hebben en met minimale middelen een huiselijke sfeer gecreëerd te hebben (uiteraard nieuwe foto’s op Funda) werd het huis binnen 4 weken verkocht. In het tweede geval gin het om een huis waar de laatste 30 jaar weinig veranderd was. Eerst hebben we het huis leeggehaald, opgefrist en wederom met minimale middelen een gezellige sfeer gegeven. Dit huis werd zelfs binnen 3 weken verkocht. En dat in de huidige economisch barre tijden! Stylen is dus echt zinvol!! Want de eerste indruk wordt binnen 30 seconde gemaakt.

Naar boven