Styliste Heidi uit 's Hertogenbosch - Flinders

Puur advies

Ruim 12 jaar ben ik met veel plezier werkzaam in het stylingvak. Ik combineer met mijn bureau PURE styling mijn werk als fotostylist, retail stylist en interieurontwerper.

U kunt bij ons terecht voor een advies aan huis, een uitgebreid interieurontwerp voor uw woning maar ook voor het shoppen van een accessoirepakket, geheel gericht op de stijl en sfeer van uw meubels.

Naast interieurontwerp voor particulieren en bedrijven werk ik regelmatig als stylist voor woonwinkels en grote merken / labels in de interieurbranche zoals Harvink en Trendhopper.

Ons doel is altijd, voor welke opdrachtgever dan ook,  het vertalen van de wensen en identiteit van de opdrachtgever naar een bijzondere, passende sfeer en ruimte.

Nieuwsgierig? Kijk op purestyling.nl voor een uitgebreide portfolio en blog.

Gegevens

Heidi Willems
info@purestyling.nl
Maijweg 29, 5211 AB
's-Hertogenbosch
06 12836094
www.purestyling.nl

Ervaring

Een greep uit mijn projecten:

1. Trend expo. Naar aanleiding van Milaan 2012 visualiseerde ik 10 interieurtrends die hier te zien waren in de vorm van moodboards. Ik vroeg diverse toonaangevende ontwerpers zoals ontwerplabel Vij5, Jo Meesters en Studio Job mee te werken aan deze expo en vertaalde met hun ontwerpen een aantal trends naar een inspirerende, ruimtelijke presentatie. Fotografie: Irma Bulkens

2. Fotostyling voor eigen wanddecoratie label pure prints. Idee was om het canvas in een bijzondere omgeving te fotograferen, waardoor het een hoogwaardige uitstraling krijgt. De productie is gemaakt in de voormalige weverij van De Ploeg, ontworpen door Gerrit Rietveld, in Bergeijk. We regelden locatie, bedachten de settings, shopten de meubelen en accessoires en verzorgden de styling. Fotografie Nicole Minneboo.

3. Productie voor Eigen Huis & Interieur. Samen met fotografe Nicole Minneboo maakte ik deze fotoproductie in eigen beheer. We kozen ervoor design in een vervreemdende omgeving te fotograferen: in een turnhal en gymzaal. Deze productie werd geplaatst in eigen Huis & Interieur magazine(editie juni 2012) in het kader van de Olympische Spelen.

Naar boven