Altijd met wonen bezig zijn

Creatief, spontaan, enthousiast en flexibel zijn de kernwoorden zoals ik mezelf wil omschrijven.

Mijn vak is mijn passie! Altijd met wonen bezig zijn. Huizen verbouwen en weer opknappen, dat is wat ik al mijn hele leven doe. Om dit ook voor klanten te doen, geeft een enorme voldoening.
Belangrijk in ons vak is goed luisteren naar de klant en hun woonwensen te vertalen in een plan waarbij het huis als thuis voelt.
Immers: Een mooi huis, een fijn gevoel!

Gegevens

Giny Schoenmaker
info@binnen-kijken.com
Nieuweweg 303, 6603 BN Wijchen 
06 52695205
www.binnen-kijken.com

Ervaring

Leukst projecten:

Sfeerhuis Jansen Totaal Wonen - Huissen. Ontwerpen en inrichten van het sfeerhuis, met als thema Holland. Hiervoor hebben we bij de ingang van de winkel een woning nagebouwd en deze ingericht met meubels uit de verschillende collecties uit de winkel.

Hans en Daniëlle. Interieurontwerp, kleuradvies en styling voor de gehele benedenverdieping van hun bestaande villa in Cuijk. Een stel met veel durf en openstaand voor onze ideeën. Daarnaast hebben we een prachtige kast voor hen ontworpen, met ruimte voor een uitgebreide collectie boeken, tv en een haard.

Modelwoning Oosterhout. Ontwerpen en inrichten van een gehele nieuwbouwwoning. Juist door de beperking van de geringe keuze in meubels, werd dit een hele uitdagende opdracht. Met kleur, accessoires en goede styling, hebben we een huis gecreëerd, waarbij het voelt als thuiskomen.

Naar boven