Verder gaan dan alleen advies

In elk interieur hoort een persoonlijk item. Dit vormt het uitgangspunt van elk interieradvies. Samen op zoek naar samenhang, rust en eigenheid. En dan een ontwerp voorstellen dat net iets verder gaat, maar helemaal past. Dat is Stijlburospot.

Gegevens

Getty van der Weij
info@stijlburospot.nl
Kalverstraat 4, 9717 HW Groningen
06 18550408

Ervaring

3 leukste projecten:

1. Splitlevel woning uit de jaren 70 in Assen. De eigenares van deze woning hield erg veel van kunst en bewaarde heel veel. Ik heb voor haar een plan ontworpen waarbij kunst centraal kwam te staan en waar ik ruimere opbergmogelijkheden heb gecreëerd onder andere door de vele aanwezige kasten anders te plaatsen. De kleur petrol heb ik in het hele huis terug laten keren. Met een mix van Scandinavische en Oriëntaalse accessoires heb ik een frisse en vrouwelijke sfeer neergezet.

2. Appartement in een voormalig klaslokaal in een verbouwde school. De ouders van een verstandelijk beperkte zoon van 24 jaar wilden graag advies hoe ze dit voormalige hoge klaslokaal (4 meter) met een hele grote raampartij toch gezellig konden maken. De zoon schilderde zelf en hield erg van de kleur rood. Deze kleur heb ik als accent wand in de keuken terug laten komen. De basis heb ik verder licht gehouden met een grijze brede streep als achtergrond voor zijn eigen (rode) schilderijen en licht eiken meubels met hier en daar een rood accent. De ruimte heb ik met een roomdivider in tweeën gedeeld zodat er een gescheiden eet- en tv-kijk gedeelte ontstond.

3. Eigen stand op de Woonbeurs Wonen&Co 2009. Ik wilde met mijn stand laten zien dat je met weinig middelen en weinig kleur toch een verrassend interieur kunt creëren. Mijn tafel bestond uit een pallet die op 4 stapels woontijdschriften rusten en de wanden waren in vlakken verdeeld met simpele panlatten en patchwork behang. Vooral de tafel kreeg veel enthousiaste reacties van beurs bezoekers.

Naar boven