Een gezonde levensenergie in het interieur

ESFERA STYLING adviseert en ontwerpt complete interieurs voor de particuliere- en zakelijke markt. Maar ook voor een kort advies kunt u bij haar terecht.

Esfera Styling creëert harmonie & sfeer in haar interieurontwerpen. Hierdoor ontstaat een gezonde levensenergie in het interieur, wat positieve uitwerking heeft op de woon- en werkomgeving van de gebruiker.

Dit doet zij door bewuste keuzes te maken in kleur, het gebruik van duurzame materialen & toepassing van FENG SHUI.

De kracht van Esfera is haar INLEVINGSVERMOGEN in de klant. Dit gecombineerd met haar ruime kennis en ervaringen kan ze goed inspelen op de wensen en behoeftes. Hierdoor worden verrassende en inspirerende interieurs ontworpen. .

Gegevens

Esther muizelaar
info@esfera-styling.nl
Wethouderstapelstraat 8, 1601 SE Enkhuizen
06 48467984

Ervaring

Een greep uit mijn leukste projecten:

1. Tijdens mijn studie aan de HBO Styling Academie Artemis, ben ik begonnen met stylingopdrachten. Ik assisteerde bij fotostyling-opdrachten voor o.a. de tijdschriften YES, FLAIR, MAGRIET en CATHERINE.

2. Tevens heb ik als styliste gewerkt voor LOODS 5 te Zaandam en heb complete interieuradviezen gegeven bij een winkel in woninginrichtingmaterialen zoals raambekleding, vloeren, muurbekleding en verf.

3. Complete restylingen heb ik ontworpen voor een sportschool, een notariskantoor en een jachthaven. Daarnaast heb ik diverse restylingen, aankoopstylingen, kleuradviezen gegeven voor particulieren.

*Naast mijn passie voor interieur, ontwerp ik ook Mixed Media-KUNSTwerken op doek & maak ik mozaïeken. Een deel van de opbrengst hiervan gaat naar Bondekokids in Afrika (zie www.bondekokids.nl)

 Kortom; kiest u voor ESFERA, dan kiest u behalve voor een bewust & eigentijds interieur, ook voor een gezondere & betere wereld.

Naar boven