Rust en persoonlijkheid

Creatief, denkend in oplossingen, praktisch en doordacht. Dit ben ik in een paar steekwoorden.

Wonen is emotie. Een goed interieur brengt op de eerste plaats rust in huis. Daarnaast is het de kunst om je huis persoonlijk te maken. Pas dan wordt het helemaal van jou!

Gegevens

Els Hustinx
info@binnen-kijken.com
Nieuweweg 303, 6603 BN Wijchen
06 22662986
www.binnen-kijken.com

Ervaring

Leukste projecten:

Sfeerhuis Jansen Totaal Wonen - Huissen. Ontwerpen en inrichten van het sfeerhuis, met als thema Holland. Hiervoor hebben we bij de ingang van de winkel een woning nagebouwd en deze ingericht met meubels uit de verschillende collecties uit de winkel.

Hans en Daniëlle. Interieurontwerp, kleuradvies en styling voor de gehele benedenverdieping van hun bestaande villa in Cuijk. Een stel met veel durf en openstaand voor onze ideeën. Daarnaast hebben we een prachtige kast voor hen ontworpen, met ruimte voor een uitgebreide collectie boeken, tv en een haard.

Modelwoning Oosterhout. Ontwerpen en inrichten van een gehele nieuwbouwwoning. Juist door de beperking van de geringe keuze in meubels, werd dit een hele uitdagende opdracht. Met kleur, accessoires en goede styling, hebben we een huis gecreëerd, waarbij het voelt als thuiskomen.

Naar boven