Styliste Conny uit Best

Een huis als je lievelings jas

Bewoners maken dat een huis tot leven komt. Mijn uitdaging is dat jij je thuis voelt in je eigen huis. De sfeer in huis moet jouw persoonlijke stijl uitademen en je passen als je lievelingsjas. Niemand wil in een showroom wonen. Jouw huis mag jouw verhaal vertellen, laten zien wie jij bent. En ik wil je daar graag bij helpen. Door goed te luisteren naar je wensen, de ruimte te ervaren en te voelen ga ik de uitdaging aan om jouw wensen te vertalen in een persoonlijke interieur. Ik ben een mensenmens: open, enthousiast, warm en creatief met gevoel voor humor en een tikje overijverig ook. Ik vind het belangrijk dat je een ‘klik’ met mij ervaart en maak dan ook graag kennis met je. Accent laat je graag zien wat je in Huis hebt!

Gegevens

Conny de Bresser - van Kessel
info@accentinhuis.nl
Joh. Frisopark 73
06 25473240
www.accentinhuis.nl

Ervaring

Mijn drie leukste projecten:

1. Henk en Henriëtte Antonise wilden hun gedateerde woonkamer nieuw leven in blazen. De ouderwetse schouw en de rest van de kamer werd prachtig strak gestuukt en het was erg leuk om naast het kleuradvies ook een aankoopadvies voor accessoires en gordijnen te mogen opstellen.

Referentie: “We hebben Conny in eerste instantie gevraagd om kleuradvies voor de wanden in de woonkamer. Aan de hand van de eerste kennismaking kreeg Conny een beeld van ons verzoek. Omdat de stukadoors al volop bezig waren en de meubels al opgeslagen stonden, maakten we het haar niet gemakkelijk. Nadat Conny onze meubels en overige inrichting had bekeken wist ze precies welke kleuren het moesten gaan worden. Conny gaf ons een kleuradvies wat bij ons en onze meubels past. Omdat het zo goed klikte met Conny vroegen we haar vervolgens ook om te helpen met de keuze voor accessoires en gordijnen. Conny maakte een praktische lijst met foto's, prijzen en leveranciers. Door het gebruik van de lijst konden we gerichte aankopen doen, wat ons een hele hoop tijd bespaarde. Zij verwees ons naar leveranciers waar we zelf niet aan gedacht zouden hebben en dit leverde verrassende resultaten op. Het waren stuk voor stuk winkels met prettige, bekwame mensen. De prijs/kwaliteit van de accessoires stond in een goede verhouding. Het eindresultaat is een woonkamer waar alles op elkaar is afgestemd met leuke accenten, waarin we ons echt thuis voelen.”

2. Wilma en Martijn van Herwaarden hebben een prachtig nieuw herenhuis laten bouwen in Kerkdriel. Het is nog niet opgeleverd, maar juist in dit stadium hebben zij ervoor gekozen zich al te laten adviseren qua kleur en indeling. Ik vind het fantastisch om op deze wijze de plannen voor dit nieuwe droompaleisje voor hen te visualiseren en te verpersoonlijken.

3. Verkoopstylingadvies en woningpresentatie bij Dorien Hoozemans in St. Oedenrode.

Referentie: "Conny kwam bij ons langs en wilde meteen aan de slag. We hebben het huis van boven tot beneden en van voor tot achter doorgelopen. ze loopt als onafhankelijke door het huis en kijkt naar alle zaken, groot en klein, waar een potentiële koper ook naar kijkt. Je krijgt tips voor kleine reparaties van dingen die je zelf als bewoner niet meer ziet. De styling in de verschillende ruimtes zorgt ervoor dat iedere kamer perfect gepresenteerd wordt. Met hele kleine middelen en ideeën kan je huis er ineens heel anders uitzien en een breder publiek aanspreken. Kortom een geweldige toegevoegde waarde, waardoor wij mede ons huis binnen 3 weken hebben verkocht!"

Naar boven