Harmonie, comfort en functionaliteit

Voor het verwezenlijken van een aantrekkelijk en praktisch interieur, waar creativiteit en plezier samen komen, hoeft u geen bank te beroven.

Uw ideeën en wensen vertaal ik naar kleur, materiaal, licht en indeling van de ruimte. Verzamelde en/of geërfde meubels en objecten spelen een belangrijke rol in uw nieuwe interieur, waardoor de ruimte een eigen identiteit krijgt. Harmonie, comfort en functionaliteit vormen hierbij de basis.

Het project wordt in drie fases opgeleverd. Na elke fase nemen wij samen een beslissing over de vervolgstappen: zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Gegevens

Colombine Sarrailhé
colombines@hotmail.com
Messinastraat 48a, 1019 LW Amsterdam
062 09 73 153
020 66 33 843
www.colombines.com

Een greep uit mijn projecten

5 Kamer appartement in Amsterdam, 120M2: De wit geschilderde wanden, vloeren en plafonds vormen een rustige basis. Door de Amerikaanse shutters valt het buitenlicht indirect naar binnen. De living heeft comfortabele fauteuils van jacquard geweven stof en een zithoek rond de openhaard. De study met geloogde werktafel en Venetiaanse glascollectie, heeft een kruidige Oosterse sfeer. De badkamer met tadelakt finish ademt de sfeer van een Marokkaanse hammam. In de slaapkamer met antieke kaptafel en porselein verzameling heerst rust en harmonie.

Kantoorpand Amedia in Zoetermeer, 4500M2: Het open karakter van de werkvloeren en de natuurlijke elementen zorgen voor een rustgevende en harmonieuze sfeer. De verschillende disciplines binnen het bedrijf zijn herkenbaar aan een eigen kleur. De sfeervol verlichte entree met fris gekleurde wanden en rustige achtergrondmuziek geven de bezoeker het rode loper gevoel. Deze inrichting van het kantoorpand weerspiegelt een jong, dynamisch en klantvriendelijk bedrijf.

3 Kamer appartement in Amsterdam, 60m: De living is een combinatie van vrouwelijke en mannelijke vormen. De sierlijke fauteuil is bekleed met een geborduurde wollen stof in naturel tinten. De grote comfortabele bank met roodfluwelen kussens heeft een grof geweven grijze stof. Vitrage over de gehele breedte van de kamer zorgt voor rust en intimiteit. Het dressoir met antieke Chinese lamp, tussen de keuken en de living, geeft een ruimtelijk effect. De slaapkamer en de badkamer vormen een eenheid door de grijs/blauwe wandkleur, en worden zo visueel groter.

Naar boven