Styliste Carolien Den Haag

Van huis naar thuis

Ik ben een geboren en getogen creatieve duizendpoot. Na de modevakschool opgeleid tot allround stylist en al meer dan 10 jaar werkzaam in de woninginrichting. Ik los woonproblemen op, luister naar jouw ideeën en wensen en vertaal deze naar een sfeervolle en functionele woninginrichting. Ik maak van jouw huis een thuis.

Gegevens

Carolien Willenborg
coffers@caiway.nl
Loosduinse Hoofdstraat 315, 2552AE Den Haag
06 51788710

Ervaring

Mijn drie leukste projecten:

1. Een woonkamer van 6 bij 13 meter met als basis een te donkere vloer, te donkere wanden, te weinig verlichting. Eis veel bergruimte en kindvriendelijk. Mijn advies mooie hangende wandkasten met inbouwverlichting. Om de lengte te doorbreken een hoekbank in de lievelingskleur Ferrarirood met daarbij een sfeerhaard en 2 mooie fauteuils. Een hoge bartafel, een eettafel en een salontafel in onverwoestbaar duropoll en geborsteld stalen poten waarop geen vette vingerafdrukjes achterblijven gecombineerd met vrolijk gekleurde stoelen.

2. Een lichte tuingerichte L-vormige woonkamer. Eis 2 zithoeken. Mijn advies Ulf Moritz behang in aluminium en koper. Een keuken met kookeiland in aluminium. Vlakbij de keuken een zithoek en TV. De ovale eettafel met grandioos uitzicht op de tuin scheidt de 2 zithoeken. Basiskleuren donkerbruin en aluminium, accentkleur fuchsia.

3. Bij Offers Woonideeën een koopjeszolder ingericht, om meer loop te krijgen naar de 3e etage. Door overgang in kleur en soort tapijt 2 afdelingen gehouden en middels paneelgordijnen een scheidingwand gecreëerd. De gordijnen staan een beetje open, uitnodigend en spannend om binnen te gaan. Omzetverhogend.

Naar boven