Stylist en retail adviseur

In de afgelopen 20 jaar heb ik mij ontwikkeld tot een ‘mensen’ manager met een passie voor en een visie over creativiteit binnen retail ketens. Betrokkenheid en inlevingsvermogen zijn essentiële kwaliteiten die ik gebruik bij adviserende-, interim- (lees: lijn-) en stylings opdrachten op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Deze kwaliteiten hebben mij, en nog belangrijker de diverse opdrachtgevers, al veel succes bezorgd.

Mijn pragmatische inslag zorgt voor een goede schakelkracht in retail vraagstukken van diverse aard. Niet alleen geef ik advies op het gebied van  multi channel klantbenadering, assortimentsanalyse, het verbeteren van de conversie en klanttevredenheid, maar ook voor advies over vlekkenplan, winkelrouting, visual merchandising, materiaalgebruik, POS materiaal, signing, of de implementatie van deze elementen, bent u bij mij aan het juiste adres! Naast het ontwikkelen en begeleiden van huisstijlprocessen sta ik ook als flexibel inzetbare lijnmanager duidelijk “mijn vrouwtje”.

Mijn ervaring heb ik opgedaan bij diverse retailers onder andere. in de volgende branches; wonen, dames- en herenmode, tuin en dier, doe het zelf, fair trade, automotive, medische hulpmiddelen, speelgoed, drogisterijen, optiek, juwelier, tweewieler, boeken en kringloop winkels.

Gegevens

Carin Frijters
info@cfretailadvies.nl
Waterlelie 29, 4823 MT Breda
06 22991709

Ervaring

Enkele van mijn leukste projecten:

Pink Ribbon: De oproep via CRISP medio 2010 om deel te nemen aan het roze kleuren van Nederland om op die wijze een bijdrage te leveren aan de borstkankerstichting Pink Ribbon heeft voor CF retail advies een geweldige restyling van de etalage bij Selexyz tot resultaat. In de ontwikkeling is gekeken naar de boodschap die Pink Ribbon wil uitdragen en gebruik gemaakt van tekstwolken ‘to spread the word’.

Juwelier& optiek: Ervoor zorgen dat een ‘weidewinkel’ in de juwelier& optiek branche aantrekkingskracht heeft is een uitdaging die CF retail advies niet uit de weg gaat. Het resultaat is meer dan succesvol te noemen. Naast het gebruik van een spannend kleurpallet en dito materialen heeft ervoor gezorgd dat er niet alleen visuele resultaten zijn voor de klant. De omzetten van de winkel laten een stijging zien van meer dan 10% en dit is verre van marktconform.

Retail Inspiratie Tour: Trends vertalen naar uw eigen concept of woonomgeving? De waarheid ligt op straat.., maar waar!?? De Retail Inspiratie Tour (RIT) neemt u mee langs vernieuwende en inspirerende (retail) concepten. Inspirerend vanwege de visie van de ondernemer en zijn vertaling van de huidige trends naar eigen ondernemerschap. Inspirerend omdat het concept anders dan anders en vernieuwend is en past bij de huidige tijdsgeest. In 2011 zijn er niet alleen tours in de vertrouwde RIT- steden; Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen maar zijn er ook tours in Parijs en New York. Kijk voor additionele informatie op www.retailinspiratietour.nl

Naar boven