Kunstzinnig & eigenzinnig

BinnenZinnig zegt het eigenlijk al: Kunstzinnig en eigenzinnig interieuradvies of ontwerp. Daarbij hou ik mij aan de stijl en sfeer van de bewoners en probeer ik altijd iets eigens te verwerken in het ontwerp. Dat verschilt natuurlijk per huis en bewoners. Het kunnen bijvoorbeeld dubbele deuren zijn van de hal naar de woonkamer die een totaal andere beleving geven en de zithoek groter maken tot een Kunstwerk, wat niemand heeft en jouw huis dus uniek maakt. Dat maakt het verschil!

Van een huis naar een fijne plek om te leven, te vieren en te genieten.

Gegevens

Birgitte van Os-Paffen
info@binnenzinnig.nl
Raalterveste 2, 3432AA Nieuwegein
06 48635880
www.binnenzinnig.nl

Ervaring

Mijn drie leukste projecten:

1. Totaal huis voor Freek en Paula, Ilpendam: weloverwogen en stap voor stap hebben we het hele huis aangepakt. We begonnen bij de slaapkamer en de overloop. Daarna de zolder en uiteindelijk de woonkamer en keuken beneden. Zo konden we dezelfde sfeer brengen in het hele huis. Met enthousiasme is er samengewerkt tussen alle vakmannen, de bewoners en mij. Daarbij zijn ook nieuwe dingen (out of the box) uitgeprobeerd. Uiteindelijk zijn we een aantal jaar verder en moeten de laatste kunstwerken nog geplaatst...

2. Styling HTC najaarsbeurs 2010: het meeste werk wat ik heb zijn plannen maken voor verbouwingen van huizen voor particulieren. Daar gaat altijd een hoop tijd overheen voor alles af is. En het is nog maar de vraag of je ook de styling mag doen. Daarom was het stylen van deze beurs extra leuk. Samen met 2 goede collega's: Marian van der Heiden en Winnie Helmes-Ham hebben we in betrekkelijk korte tijd iets moois neergezet. Waarvan je dan meteen leuke foto's kunt nemen.

3. Mijn eigen huis: een paar jaar geleden was het dan eindelijk zover: wij konden een eigen huis kopen. Als je plannen maakt voor jezelf merk je pas hoe moeilijk het is om keuzes te maken. Zo krijg je begrip voor je klant!  Er zijn ook zoveel leuke dingen en mogelijkheden....Gelukkig heb ik een hoop klanten waar ik al die andere leuke dingen die niet in mijn huis passen kwijt kan... Maar de meest gekke dingen doe ik lekker thuis!

Naar boven