Styliste Arianne uit Wageningen

Een huis op je lijf geschreven

Wonen is meer dan een verzameling van meubels en het gebruik van kleur. Het is een samenspel van routing, lichtinval, kleur en materiaal en de manier waarop u heeft ingericht is een afspiegeling van uw persoonlijkheid. Huis-Styl is gespecialiseerd in het ontwerpen van een passend en functioneel interieur, dat aansluit bij uw wensen en uw vorm van levensstijl; uw huisstyl! Huis-Styl biedt u persoonlijk interieuradvies en styling op maat als professioneel en onafhankelijk interieurarchitect en stylist. Met ruim 10 jaar ervaring en veel enthousiasme vertaal ik uw woonwensen naar een comfortabel en passend interieur. Zo kan Huis-Styl u helpen met de inrichting van uw woonkamer, eetkamer, kinderkamer, babykamer, werkkamer, keuken of uw kantoorruimte. In de ontwerpen staat voorop dat het interieur een eenheid vormt, dat het voldoet aan uw smaak, dat het praktisch is in gebruik én onderhoud en dat het past binnen uw budget.

Gegevens

Arianne Stolk
arianne@huisstyl.nl
Lawickse Allee 106
Wageningen
06 51462964
www.huisstyl.nl

Ervaring

Een greep uit mijn projecten:

1. Woonhuis te Veenendaal. Na een lange zoektocht naar een nieuwe woning bedacht deze familie zich waarom ze niet keken naar de mogelijkheden van hun huidige woning. Het ontwerp mag er wezen; na een fikse verbouwing waarbij een deel van de gang bij de woonkamer is getrokken en de keuken voorzien is van een kookeiland heeft dit geleid tot voldoende reden om te blijven wonen in hun huidige woning. Het geeft veel meer licht en ruimte. De kleuren van de toegepaste materialen en de kleuren op de wand zijn volledig op elkaar afgestemd zodat harmonie en rust is ontstaan.

2. Kerkgebouw Bennekom. Voor dit gebouwtje liep de (zaal)verhuur wat terug en moest er in eerste instantie een nieuwe bar ontworpen worden. Het uiteindelijke resultaat was dat er meerdere zalen van een kleuradvies en een nieuwe indeling werden voorzien. Het gebouw kreeg een exclusieve uitstraling, met zelfs nieuwe raambekleding en een voorstel voor nieuw meubilair. Natuurlijk alles met als doel de verhuur te doen opbloeien! Het was een opdracht waarbij ik ontzettend veel ben betrokken bij definitieve keuzes, mee ging ‘shoppen’, of alleen op pad was, contact onderhield met schilders en aannemers. Echt een projekt van A tot Z.

3. Keukenontwerp. Dit ontwerp was een uitdaging op zich. De ruimte was ontzettend hoog, maar in oppervlakte beperkt. Op deze plek zat een ‘verouderde’ keuken met als wens; een frisse ‘opknapbeurt’. Het is een uitdaging om van de beperkte ruimte dan toch de juiste invulling te geven wat betreft functionaliteit, sfeer en vierkante meters. Net even ‘out of the box’ denken brengt je tot verrassende resultaten.

Naar boven