Styliste Annemarie uit Amsterdam

Belangrijke balans

Authentiek, warm, emphatisch en eigenzinnig dat is mijn karakter. Deze eigenschappen zijn ook af te lezen in mijn werk. Ik hou van warme, efficiente, ruimtelijke interieurs, waarbij de balans van persoonlijk en design zorgt voor een rustige, tijdloze en een tikkeltje eigenwijze uitstraling.

Van ontwerp tot realisatie!

Gegevens

Annemarie Blokland
annemarie@abstyling.nl
Eerste Nassaustraat 1, 1052BD Amsterdam
06 14384707
www.abstyling.nl

Ervaring

Een greep uit mijn leukste projecten:

1. Woonhuis in Kadoelen voor gezin met twee studerende kinderen. Ze wilde van het oude af en zich compleet laten verassen, uiteindelijk is het een mooie lichte woning geworden met een goede mix tussen oude familiestukken en strakke vormen.

2. Nachtclub in Amsterdam: ontwerp en sfeer bepaalt. Raw, eigentijds en sfeervol waren mijn uitgangspunten. Ik heb gekozen voor witte plafonds met turquoise en oranje led verlichting, de bar bekleed met bruine mozaik van Bisazza bovenkant bar turquoise glas, wit glas achter de glazen drankenkast ook uitgelicht met led, deel van de muren betonstuc.

3. Nog mee bezig: herenhuis in Utrecht voor gezin met drie kinderen. Door architect aanbouw en veranda getekend en wordt de bouw geregeld. Ik ben vanaf begin bouw betrokken op deze manier kan het ontwerp direct meegenomen worden, zoals lichtplan en andere esthetische veranderingen in het bestaande gedeelte. Wanneer de verbouwing klaar is volgt het interieur.

Naar boven