Styliste Annemarie uit Uithoorn - Flinders - Design voor ieder interieur

Van wens naar compleet plan

Als interieurstyliste vertaal ik de wensen van mijn klant naar een compleet interieurplan. Of het nu gaat om een woning van een particulier, een kantoor of een evenement, juist de diversiteit van de opdrachten maakt dit werk zo ontzettend leuk.
 Als ervaren vastgoedstylist creëer ik een optimale sfeer om de verkoop te bevorderen. Vanuit mijn eigen opslag verhuur ik meubels, verlichting, accessoires en decoraties om leegstaande woningen in te richten.
Ik denk graag met de klant mee en samen gaan we voor een fantastisch eindresultaat.

Gegevens

Annemarie Kloppenburg
info@in2style.nl 
Dr. J. Wasscherstraat 40, 1432 PS Aalsmeer
06-53901599
www.in2style.nl

Een paar van mijn leukste projecten

1. Interieurontwerp, kleuradvies en styling voor een makelaarskantoor in Uithoorn dat in 2010 een overname en een fusie onderging en op zoek ging naar een nieuwe identiteit. Ik heb gekozen voor een warme huiselijke sfeer waarbij functionaliteit en sfeer in balans zijn. De makelaars voelen zicht helemaal “thuis” en de klanten willen graag weten wie het interieurplan heeft gemaakt en welke kleur er op de wand zit. Geslaagd dus!
2. Woningpresentatie en interieurfotografie voor een al bijna 2 jaar te koop staande woning. Na het restylen en het plaatsen van de nieuwe foto’s op het internet, is de woning binnen een week verkocht boven de vraagprijs. Hierdoor konden de bewoners eindelijk hun plannen voor de toekomst uitvoeren. In heel korte tijd veel werk verzet maar met een fantastisch resultaat.
3. Projectstyling voor een eenmalig theaterstuk voor Phillips in het House of Amsterdam. Phillips wilde door middel van een theaterstuk van drie aktes het nieuwe Living Ambiance verlichtingssysteem presenteren. In2style werd gevraagd deze ruimtes door middel van meubelverhuur en styling in te richten. Alles in de kleuren wit, zilver en zand zodat de verlichting goed uit zou komen. Leuk om te zien hoe de acteurs in de door mij gemaakte settings hun stuk speelden.  
Naar boven