Styliste Annalies uit Boskoop

Inspiratie uit alle werelddelen

Ik heb 25 jaar in verschillende functies in de reiswereld gewerkt en in die tijd ben ik ook over de hele wereld gereisd. Ik heb alle werelddelen bezocht tot in de verste uithoeken en dus heel wat verschillende interieurs en couleur locale gezien. En dat is nog steeds voor mij een grote bron van inspiratie.
Any Styling biedt onafhankelijk advies, ondersteuning en begeleiding op het gebied van interieur styling en verkoopstyling. Wil je je huis verkopen, net een nieuw huis gekocht of wil je je interieur opnieuw inrichten? Of wil je binnen je bedrijf een nieuwe frisse werkomgeving creëren, restylen of een nieuw pand betrekken? Over alles laat je je uitgebreid door specialisten adviseren; makelaars, hypotheek, bouwkundig advies, etc. Dus waarom voor je interieur dan niet? Kortom investeer in advies voor jouw interieur!

Gegevens

Annalies Nijlant
info@anystyling.nl
Populierenhof 19, 2771DM Boskoop
0172 232905/06 20176762
www.anystyling.nl

Ervaring

Vier van mijn projecten:

1. Spa-groep in Bodegraven, marktleider in o.a. opleidingen voor gemeente personeel. Kantoorpand ingericht met thema verkeer.
2. Woonhuis in Berkel en Rodenrijs, probleem: plavuizenvloer en indeling woonkamer. Kamer heeft nu warme uitstraling en verrassende indeling.
3. Woonhuis Alphen aan den Rijn. Het hele huis van zolder tot woonkamer op elkaar afgestemd, zodat het grote rommelige huis nu een oase van rust is !
4. Kantine EMV in Boskoop, probleem: gele lamellen, kantine is nu één geheel met de keuken en flexibel in gebruik.
Naar boven