Ideeën komen tot leven

Het is heerlijk je in te leven in de wereld van een opdrachtgever. Wat is uw stijl, welke boodschap wilt u overbrengen? Wanneer bent u in harmonie met uw woonomgeving? Dit soort vragen roepen bij mij een enorme golf van creativiteit en motivatie op….. Ik zie als het ware het eindresultaat al voor me. Ideeën komen tot leven!
Je moet de persoonlijkheid en natuurlijk ook het karakter van zowel het huis als van de bewoners terug kunnen zien in hun interieur, het kleinste detail kan al een groot verschil zijn.

Gegevens

Vivian van Loon
v.vanloon@livingenstyling.nl
Haverakker 22, 5236 WP Den Bosch
06 456 128 40

Ervaring

3 favoriete projecten

1. Villa Waterranonkel te Waalwijk: Totaal interieur en kleuradvies van nieuwbouw woning. Met enkele aanknooppunten en richtlijnen een totaal interieur plan maken en tevens meewerken aan de uitvoering. Met enkel een budget vrij in het maken van het ontwerp en de uitvoering daarvan. Dit complete plaatje en sprankelende eindresultaat is vol overtuiging “bijzonder” te noemen.

2. Dutch Design Week te Eindhoven: In het kader van de Dutch Design Week te Eindhoven laat Cosmo Hair Styling zijn 14 meter lange etalage compleet over in de wereld van design en vernieuwing. Mijn ontwerp was “prominent” en “met lef” aanwezig tijdens de etalageroute welke door ruim 80 duizend bezoekers werd bekeken.

3. Wolput te Vlijmen: Met een minimaal budget en weinig middelen een compleet en vernieuwend interieur neerzetten, aan de hand van een aantal eisen en wensen van de opdrachtgever. Een uitdaging en mooi resultaat waar met een tevreden gevoel op terug gekeken kan worden!

Naar boven