Frisse ideeën

Met veel zin, ga ik rustig, betrokken en bedachtzaam aan het werk. Ik werk samen met mijn maatje Coraline. Door goed te luisteren proberen we een concept te maken, het uitgangspunt van het nieuwe interieur. We kunnen goed organiseren, komen met frisse ideeën en zoeken graag dingen uit. Zo kunnen we een goed onderbouwd advies geven, waarin rekening wordt gehouden met het budget. Het eindresultaat is een sfeer die er net even anders uit ziet en dat lekker past. Onze meerwaarde als interieurstylist!

Gegevens

Petra van Breda
petra@huisraadenzo.nl
Achterstraat 53, 4147 AB Asperen
06 51995645
www.huisraadenzo.nl

Ervaring

een greep uit de leukste projecten:

1. De inrichting van het Geofort in Herwijnen midden 2009. Er stond een grote renovatie op stapel, maar de start hiervan zou nog wel 2-3 jaar duren. Om deze tijd te overbruggen, was er een tijdelijke inrichting van 8 zalen nodig. Er waren veel restricties: een laag budget, geen decoraties of kleur aan de wanden of vloer. Het moest passen in de geo-sfeer, waarbij elke zaal een ander thema moest uitstralen. Een erg creatieve klus, waar we van begin tot einde mee geholpen hebben. Door vooral veel te spelen met licht, is het eindresultaat sfeervol geworden.

2. Dhr. en Mw. de Jong uit Hardinxveld ging in 2010 verhuizen van een rijtjeshuis naar een nieuw ruim appartement op de begane grond van een modern gebouw. Ze wilden een hele andere sfeer, met nieuw meubilair, die eigentijdser, ruimer en fris zou ogen. Ze stonden erg open voor nieuwe materialen en kleuren en we zijn tot een mooi en licht geheel gekomen.

3. De koffiekamer in een jenaplanschool vroeg om een prettiger sfeer. Er was een nieuwe keuken geïnstalleerd, maar wit was ook maar erg wit. Omdat er voor elke groep in de school een eigen naam is en er in een koffiekamer veel gekletst wordt, hebben we gekozen voor het thema ‘de mus’. Naar een gedicht van Jan Hanlo. Het concept en de uitwerking van dit project is inmiddels in een ver gevorderd stadium. De mus staat centraal en hier wordt een fris en natuurlijke sfeer omheen gebouwd, als een warm nest.

Naar boven