Het verhaal over u!

Een goed interieur vertelt een verhaal, het verhaal over u! Een interieur weerspiegelt uw ambitie en lifestyle. Een interieur moet passen in de ruimte, de locatie en het gebruiksdoel. Een goed interieur voelt warm aan en prikkelt de zintuigen. Ook al liggen de stijlen van u en uw partner ogenschijnlijk mijlen ver uit elkaar, toch kan die worden vertaald naar één interieur stijl. Door zo breed mogelijk informatie te vergaren en vervolgens samen met u keuzes te maken, komen we met elkaar tot uw persoonlijke woonstijl. Een interieurontwerp houdt ook zeker rekening met uw dierbare bezittingen, want die vertellen ook een stukje over u! Daardoor ontstaat een uniek en verrassend interieur dat past bij uw huidige levenswijze.

Gegevens

Edwin Huisman
info@huis-interieurontwerp.nl
Maria Austriastraat 686, 1087 JC Amsterdam
06 28255950

Ervaring

Mijn 3 leukste projecten

1. Ad en Mia Ansems-Wagtmans uit Breda. Deze energievolle vijftigers zijn onlangs getrouwd en gaan samenwonen. Overal kwamen ze samen uit, behalve met hun interieur. Door de tijd te nemen in de ontwikkel fase, is er een modern, inspirerend , rustgevend en comfortabel interieur ontstaan.

2. Het hoofdkantoor van een meubelgroep. Dit gebouw had een opfrisser nodig, en ik wilde de 100 medewerkers ook een stukje eigen inbreng geven. In dit project ben ik uitgegaan van de bijzondere achitectuur en heb iedere etage een eigen sfeer meegegeven. De entree formeel, maar toch inspirerend en verrassend. De rest huiselijk, maar toch ook zakelijk. De vergaderruimtes zijn basic ingericht, maar wel voorzien van kunst.

3. Voor het blad UIT MAGAZINE (oplage: 204.000 exemplaren), ben ik gevraagd mijn visie te geven op de woontrends voor het najaar / winter 2010 – 2011. Dit heeft een artikel opgeleverd van 2 pagina’s.

Naar boven