Styliste Mario uit Best

Een huis op je lijf geschreven

Ik heb van mijn hobby mijn vak gemaakt. Na jaren in de gezondheidzorg werkzaam te zijn geweest heb ik mijn hart gevolgd. En interieurontwerper geworden. In 2008 ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Ik werk voor particulieren en bedrijven. Elk project is weer een uitdaging. En mijn grootste wens is om een inrichting te creëren die je op het lijf is geschreven. Steeds verrassend. Projecten zoals gemeenschapshuis, begeleid wonen. Tevens heb ik jaren de woonmethamorfoses voor het Eindhovens dagblad verzorgt.

Gegevens

Mario Welvaarts
ge-woon@hotmail.com
Sonseweg 6
06 13785988
www.ge-woonadvies.nl

Ervaring

Een greep uit mijn projecten:

1. Verhuizing naar nieuwe woning van Familie Loo uit Best. Ontwerp gemaakt voorde nieuwe woning waar de oude meubels gecombineerd worden met nieuwe meubels, en de garage een speel/werkkamer is geworden. Wand met lichtblauwe rand, grove materialen en rood accenten. Reactie: Marjella en Wim zijn laaiend enthousiast over Mário's ideeën. Ík word er echt warm van herken me er helemaal in, zegt Marjella. Het is lekker robuust zo. Alleen over het koeienvel moet ik nog even nadenken. Dat wordt misschien wel een groot sisalkleed. Maar verder Fantastisch.

2. Van mannenhuis naar woonhuis voor Helma en Peer Uit Bergeijk. Peer en Helma uit Bergeijk hebben een Latrelatie en willen van het mannenhuis van Peer een huis voor hun samen maken. Meubels gebruikt die al aanwezig zijn. Grote kastenwand voor de boeken. Kleur op de muur. Reactie: Helma en Peer zijn laaiend enthousiast over het plan. Helemaal geweldig zegt Helma. Peer vult aan Knap hoor, een keer rondgekeken en er komt een compleet ander huis tevoorschijn. Vooral de shutters en de boekenwand vinden ze heel verrassend.

3. Inrichting speelkamer die mee kan groeien voor familie Valkenburg Eersel. De speelkamer van de kinderen waar ze in de toekomst met een kleine aanpassing een tienerkamer van kunnen maken. Een grote boom geschilderd op muren en plafond. Reactie: Het is helemaal niet wat ik had verwacht, maar ik vind het ontzettend leuk, zegt Ingrid. De sfeer van natuur en dieren spreekt ons wel aan. Fijn ook dat er geen massale kast komt, maar bakken voor het losse speelgoed. Voor het tekenen van de boom moeten we hulp vragen, maar dat is geen probleem.

Naar boven