Naar boven

Studio Ditte Wilde Dieren

Haal je graag een beestenboel in huis? Dan kun je absoluut een voorbeeld nemen aan de Studio Ditte Wilde Dieren collectie. Van dekbedovertrekken tot behang, in deze serie producten vind je hoe dan ook een passend product boordevol dieren. Met het Wilde Dieren behang cool van Studio Ditte ben je elke dag omringt door een stel vrolijke dieren op je wand(en). Op dit behang zie je niet alleen neushoorns en olifanten, maar bijvoorbeeld ook leeuwen. Het is in elk geval altijd gezellig in welke ruimte dan ook met dit behang op de wand(en). Op het Studio Ditte Wilde Dieren behang lief vind je alleen de allerliefste dieren. Voor welk behang je ook kiest, het is in elk geval hartstikke sterk en kleurvast. Handig om te weten: dit behang neem je eenvoudig met water af.

Studio Ditte designs

Studio Ditte is een Nederlands designmerk dat is opgericht in 2005 door Marieke Dirks, Natasja Heesbeen en Endry van Zwam. De specialiteit van Studio Ditte zit hem in de mooie prints die je terugvindt op de dekbedovertrekken, de kussens en het behang. Zij streven ernaar om iets toe te voegen aan de wereld van de consument en het alledaagse iets extra’s te geven. Dat kan een mooi verhaal zijn in het product, een onderwerp uit een andere cultuur of een draai die je aan het denken zet. Studio Ditte is naast producent van behang ook een ontwerpbureau dat zich richt op conceptontwikkeling en productvormgeving. Dat verklaart meteen waarom er zulke mooie ideeën tot stand komen die worden verwerkt in hun producten.

Slapen met wilde dieren

Het klinkt misschien wat eng om onder het gezelschap van wilde dieren je nachtrust te pakken, maar niets is minder waar. Onder het Studio Ditte Wilde Dieren dekbedovertrek lief adult kom je helemaal tot rust én is het een grote, gezellige boel. Dat wil jij toch ook? Om je kind, neefje of buurmeisje ook dit gezelschap te geven, kun je kiezen voor het Wilde Dieren dekbedovertrek lief junior. De dekbedovertrekken zijn gemaakt van 100% katoen en kun je wassen op maximaal 40 graden. Ben je een echte dierenliefhebber of ga je graag op safari? Dan komen de producten uit deze collectie goed van pas in je slaapkamer, kinderkamer of de ruimte die jij voor ogen hebt.

Studio Ditte Wilde Dieren bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Studio Ditte. Dat betekent dat wij elk product uit de Studio Ditte Wilde Dieren collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een product uit deze serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.