Naar boven

Studio Ditte Werkauto

Op zoek naar behang of een dekbedovertrek voor een stoere jongen? Dan stopt je zoektocht bij de producten uit de Studio Ditte Werkauto collectie. De naam zegt het al: de auto’s die zijn afgebeeld op de producten zijn niet zomaar auto’s, maar echte werkauto’s. Van graafmachines tot aan brandweerauto’s. Je vindt ze allemaal terug op het Werkauto behang van Studio Ditte. Doordat de werkauto’s veel gebruikt zijn, geeft het behang een vintage look aan de kamer. De lengte van een rol behang is zes meter lang en heeft een breedte van 48,5 centimeter. Niet alleen voor kleine stoere jongens, maar ook voor grote stoere jongens heeft deze collectie mooie producten. Rijd maar gauw verder en bekijk wat deze serie jou te bieden heeft!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Studio Ditte designs

Studio Ditte is een Nederlands designmerk dat is opgericht in 2005 door Marieke Dirks, Natasja Heesbeen en Endry van Zwam. De specialiteit van Studio Ditte zit hem in de mooie prints die je terugvindt op de dekbedovertrekken, de kussens en het behang. Zij streven ernaar om iets toe te voegen aan de wereld van de consument en het alledaagse iets extra’s te geven. Dat kan een mooi verhaal zijn in het product, een onderwerp uit een andere cultuur of een draai die je aan het denken zet. Studio Ditte is naast producent van behang ook een ontwerpbureau dat zich richt op conceptontwikkeling en productvormgeving. Dat verklaart meteen waarom er zulke mooie ideeën tot stand komen die worden verwerkt in hun producten.

Studio Ditte Werkauto: voor de stoere jongens en meisjes

Ben jij helemaal gek op auto’s of ken je iemand die helemaal weg is van auto’s? Dan hebben wij het ideale dekbedovertrek voor hem of haar gevonden: het Studio Ditte Werkauto dekbedovertrek adult. Droom jij over het besturen van verschillende werkauto’s, maar heb je geen rijbewijs? Dat is voor dit dekbed geen probleem. Iedere avond kun je dromen over een andere wagen. Het Werkauto dekbedovertrek van Studio Ditte is een eenpersoonsdekbedovertrek van 140 bij 220 centimeter. Daar wordt ook een kussensloop bij geleverd. Deze heeft een afmeting van 60 bij 70 centimeter. Voor de kleine stoere man of vrouw is dit dekbedovertrek ook verkrijgbaar. De takelwagens, graafmachines en brandweerauto’s op het Werkauto dekbedovertrek junior nemen jou mee op een nieuw avontuur. Iedere avond kun je dromen over deze fanatische auto’s. 

Studio Ditte Werkauto bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Studio Ditte. Dat betekent dat wij elk product uit de Studio Ditte Werkauto collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Studio Ditte Werkauto serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Studio Ditte Werkauto collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.