Naar boven

Studio Ditte Vogelhuisje

Een vogelhuisje in de tuin is niet zo gek, maar een vogelhuisje binnenshuis zie je veel minder vaak voorbij komen. Laat staan een vogelhuisje in de slaapkamer. Met de Studio Ditte Vogelhuisje collectie kan je niet alleen in de kinderkamer vogelhuisjes tevoorschijn toveren, maar ook in jouw eigen slaapkamer. In deze serie vind je meerdere producten met het unieke vogelhuisjes design. Denk bijvoorbeeld aan het Vogelhuisje kussen 50x50 en het Vogelhuisje dekbedovertrek junior voor in de kinderkamer. De vrolijke vogelhuisjes zorgen voor een knusse sfeer in de slaapkamer. De lieve kopjes van de kleine musjes, koolmeesjes en roodborstjes steken nieuwsgierig uit de huisjes en geven je het idee dat het altijd lente is. Gelukkig fluiten al deze leuke vogeltjes niet wanneer de zon opkomt. Hierdoor kun je ook heerlijk uitslapen onder dit zachte dekbedovertrek.

Studio Ditte

Niet alleen buitenlandse designmerken maken mooie ontwerpen, er zijn ook genoeg ontwerpbureaus en designlabels van eigen bodem die prachtige producten en ontwerpen maken. Studio Ditte is een van deze ontwerpbureaus. In 2005 werd de studio opgericht door Marieke Dirks, Natasja Heesbeen en Endry van Zwam. Sinds 2005 heeft Studio Ditte designland al meerdere keren verrast met het mooiste behang en een tal van prachtige dekbedovertrekken. De studio streeft ernaar iets toe te voegen aan de wereld van de consument en het alledaagse iets extra’s te geven. Dit kun je vinden in een mooi verhaal in een designbehang, een ontwerp uit een andere cultuur of een draai die je aan het denken zet. Studio Ditte staat vooral bekend om hun unieke behang, maar laat ook zeker de zachte en fijne dekbedden niet aan je voorbij gaan.

Vrolijke Studio Ditte Vogelhuisje dekbedovertrekken

Met de Studio Ditte Vogelhuisje dekbedovertrekken ben je nooit meer alleen. Zolang dit dekbedovertrek op jouw bed ligt, zal je altijd vergezeld worden door de tientallen vrolijke en nieuwsgierige vogeltjes. Net als wij mensen hebben deze vogeltjes ook allemaal hun eigen stijl en voorkeur. Daarom zijn er allerlei verschillende vogelhuisjes te vinden op het zachte witte katoen. Al deze verschillende huisjes en vogeltjes zorgen voor een verassend en uniek dekbedovertrek. De leuke print is afgedrukt op 100% katoen en wordt geleverd inclusief een bijpassende kussensloop. Het dekbedovertrek is verkrijgbaar voor een kinderbed, maar het Vogelhuisje dekbedovertrek adult is heel leuk voor op je eigen slaapkamer. De items uit deze collectie kunnen worden gewassen op maximaal 40 graden en zijn geschikt voor in de droger.

Studio Ditte Vogelhuisje bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Studio Ditte. Dat betekent dat wij alle producten uit de Studio Ditte Vogelhuisje collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.