Naar boven

Studio Ditte Sloophout

De Studio Ditte Sloophout collectie is een ode aan dit inmiddels bekende en veelgebruikte materiaal. Want dat sloophout helemaal niet op de vuilnisbelt hoort was na de komst van de mooiste tafels van sloophout inmiddels wel duidelijk, maar Studio Ditte gaat hierin nog een stapje verder. Met het behang uit de Studio Ditte Sloophout collectie kun jij namelijk zelfs je muren beplakken met de print van planken sloophout. Zo kun je toch genieten van de mooie, vintage aanblik van sloophout, zonder dat je zelf met een zaag en hamer aan de gang hoeft. Wel zo praktisch, toch? In deze collectie heb je de keuze uit meerdere kleuropties. Aan jou de keuze. Zo kun je eenvoudig zelf het behang uitkiezen dat past bij de ruimte die je voor ogen hebt. 

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Over Studio Ditte

Studio Ditte is een echt Hollands merk. Het bedrijf is in 2005 opgericht door Marieke Dirks, Natasja Heesbeen en Endry van Zwam. Bij Studio Ditte geloven ze niet in moeilijke designstromingen en ingewikkelde vaktermen. Het draait er 100 procent om de gebruiker en dat ben jij! Het belangrijkst is dat jij een goed product in huis haalt, waar je elke dag weer blij van wordt. En daar doen ze bij Studio Ditte dan ook hard hun best voor. Ze zijn constant bezig met het ontwerpen van nieuwe printjes die hun behang, muurstickers en beddengoed kunnen sieren. Denk aan een mooi verhaal in het behang, een onderwerp uit een andere cultuur of misschien wel een draai die je aan het denken zet. Laat je verassen door de bijzondere printjes het behang van Studio Ditte.

Nog meer keuzes en mogelijkheden

Bij Studio Ditte wordt het kiezen erg lastig. Als je eenmaal hebt bepaald dat het sloophoutbehang jouw keuze wordt, ben je nog niet klaar! Je kunt namelijk kiezen uit drie even mooie kleurencombinaties. Wil je het graag luchtig houden? Ga dan voor Sloophout behang wit of Sloophout behang groen. Zo weet je zeker dat deze ruimte rust uitstraalt door de kleuren die in dit behang zijn verwerkt. Voor de kamer met een wat stoerdere uitstraling raden wij het Sloophout behang zwart-wit aan. Kun je niet kiezen? Dat hoeft ook helemaal niet. Dit behang doet het goed in verschillende ruimtes. Je kunt dus met een gerust hart jouw hele woning een sloophout make-over geven.

Studio Ditte Sloophout bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Studio Ditte. Dat betekent dat wij alle producten uit de Studio Ditte Sloophout collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.