Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Studio Ditte design

Het Nederlandse designlabel Studio Ditte is in 2005 opgericht door Marieke Dirks, Natasja Heesbeen en Endry van Zwam. Studio Ditte onderscheidt zich in de prachtprints op de dekbedovertrekken, de kussens en het behang. Door deze prints proberen ze iets toe te voegen aan de wereld van de consument en jouw alledaagse leven iets extra’s te geven. Dit kan op veel verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan een draai die je aan het denken zet of een mooi verhaal dat in het product zit verwerkt. Studio Ditte is een producent van fraaie, vrolijke producten, maar ook een ontwerpbureau. Bij dit ontwerpbureau houden de creatievelingen zich bezig met de conceptontwikkeling en de productvormgeving. Daar komen dan ook die mooi ideeën voor de producten tot stand.

Net echt: porselein behang

Het behang uit de Studio Ditte Porselein collectie lijkt net echt. Je vindt overduidelijk porseleinen borden meerdere malen terug op dit behang. Je hoeft niet al te voorzichtig te zijn met dit behang, want het porselein blijft toch wel heel. Ben jij gek op Delftsblauwe kleuren? Dan is het Studio Ditte Porselein behang misschien wel iets voor jou. Door de kleuren in dit behang komt direct dat typische Hollandse gevoel naar boven. Handig om te weten: dit behang neem je eenvoudig af met water. Houd je meer van andere kleuren? Neem dan bijvoorbeeld het Studio Ditte Porselein Gekleurde schotels behang. In dit behang vind je vrijwel alle kleuren van de regenboog, maar komt het porselein wel duidelijk naar voren. 

Studio Ditte Porselein bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Studio Ditte. Dat betekent dat wij elk product uit de Studio Ditte Porselein collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een product uit deze serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Studio Ditte
Filters
Productsoort
Kleur
Wit
Prijs
>>
<<
   
Update
Op voorraad
Woonstijl
Herkomst