Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Studio Ditte designs

Studio Ditte is een Nederlands designmerk dat is opgericht in 2005 door Marieke Dirks, Natasja Heesbeen en Endry van Zwam. De specialiteit van Studio Ditte zit hem in de mooiste prints die je terugvindt op de dekbedovertrekken, de kussens en het behang. Zij streven ernaar om iets toe te voegen aan de wereld van de consument en het alledaagse iets extra’s te geven. Dat kan een mooi verhaal zijn in het product, een onderwerp uit een andere cultuur of een draai die je aan het denken zet. Studio Ditte is naast een producent van behang ook een ontwerpbureau dat zich richt op conceptontwikkeling en productvormgeving. Dat verklaart meteen waarom er zulke mooie ideeën tot stand komen die worden verwerkt in hun producten.

Studio Ditte kussens

Ken je iemand die gek is op auto’s? Dan hebben wij het ideale kussen voor je gevonden: Auto kussen 50x50. Op dit kussen kom je generaties oude auto’s tegen. Wie weet kom je je lievelingsoldtimer tegen op het stijlvolle kussen. De kussensloop is gemaakt van 100% katoen. Je kunt hem prima een wasbeurt geven zolang je dat maar op dertig graden doet. Je kind, neefje of buurjongen kun je vast blij maken met het Studio Ditte Robot kussen 50x50. Elk Robot heeft een uniek ontwerp waardoor ze er stuk voor stuk uniek uitzien. Het Gekleurd Porselein kussen 50x50 en Pittorekse Tegeltjes kussen 50x50 hebben ook een fraaie print zoals de namen je vast al doen vermoeden. Deze Studio Ditte kussens fleuren graag elke ruimte in je huis op.

Studio Ditte kussens bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Studio Ditte. Dat betekent dat wij alle Studio Ditte kussens kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek kussen van Studio Ditte en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Studio Ditte kussen, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Studio Ditte
Filters
Productsoort
Kussen
Kleur
Prijs
>>
<<
   
Update
Op voorraad
Woonstijl
Herkomst