Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Studio Ditte designs

Studio Ditte is een Nederlands designmerk dat is opgericht in 2005. Hun specialiteit zit in de mooiste prints, die je terugvindt op dekbedovertrekken, kussens en behang. In samenwerking met Ten Cate heeft Studio Ditte heeft een unieke serie dekbedovertrekken ontworpen. Producent Ten Cate is een begrip in de BeNeLux en heeft kwaliteit en een perfecte afwerking hoog in het vaandel staan. Een voorbeeld van een dekbedovertrek dat in deze samenwerking is ontstaan, is het Vogelhuisjes dekbedovertrek. De dekbedovertrekken van Studio Ditte zijn gemaakt van hoogwaardig katoen en voelen heerlijk zacht aan. Ieder Studio Ditte dekbedovertrek heeft een dubbele instopstrook over de volle breedte, wel zo gemakkelijk bij het opmaken van je bed. En als finishing touch is een dekbedovertrek van Studio Ditte speciaal behandeld tegen kreuken. Vaarwel, strijkijzer.

Robot op je bed

Zou het niet fijn zijn als je niet meer zelf je bed hoefde op te maken? Als er elke morgen een robot langs kwam om je bed piekfijn in orde te maken? Helaas is dit voorlopig nog toekomstmuziek, maar met het Robot dekbedovertrek word je wel herinnerd aan de mogelijkheden. Dit vrolijke dekbedovertrek van Studio Ditte staat vol met talloze verschillende robots. De één is nog gekker dan de ander. Probeer maar eens voor het slapengaan te bedenken wat voor soort robots er op het dekbed staan en waar elke robot van gemaakt is. Slapen? Nee hoor, jullie zijn nog wel even zoet met het tellen van alle bijzondere robots. Bedplezier is gegarandeerd met dit Studio Ditte dekbedovertrek.

Studio Ditte dekbedovertrek bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Studio Ditte dekbedovertrekken. Dat betekent dat wij ieder Studio Ditte dekbedovertrek kunnen leveren en dit rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek dekbedovertrek van Studio Ditte en staat dit niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Studio Ditte dekbedovertrek, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.