Naar boven

Studio Ditte Container

Industriële invloeden zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit de wereld van interieur. De Studio Ditte Container collectie speelt op een leuke manier in op de industriële trend. Omdat echte industriële meubels met een vintage uitstraling lastig te vinden zijn, heeft Studio Ditte de perfecte oplossing bedacht. In deze collectie vind je drie soorten behang met vintage containers. De drie soorten behang hebben allemaal hun eigen kleur containers. Zo heeft het Container behang licht containers in lichte pastelkleuren en grijstinten. Als je niet beter wist zou je bij het zien van deze print waarschijnlijk denken dat er echt meerdere kleine containers in de kamer staan, zo goed is de kwaliteit.

Studio Ditte

Sinds 2005 verovert Studio Ditte de interieurbranche met het mooiste behang en de meest prachtige dekbedden. Dit van oorsprong Nederlandse ontwerpbureau werd in 2005 opgericht door Marieke Dirks, Natasja Heesbeen en Endry van Zwam. Tussen alle grote buitenlandse designlabels is Studio Ditte een mooie reminder dat we ook heel veel moois van eigen bodem hebben. De studio streeft ernaar iets toe te voegen aan de wereld van de consument en het alledaagse iets extra’s te geven. Dit kun je vinden in een mooi verhaal in een designbehang, een ontwerp uit een andere cultuur of een draai die je aan het denken zet. De Studio Ditte Container collectie is hier een mooi voorbeeld van.

Stijlvol Studio Ditte Container behang

Als je op zoekt bent naar iets dat jouw interieur een verweerde, stoere uitstraling geeft, ben je bij het Studio Ditte Container behang aan het juiste adres. De gestapelde en enigszins verroeste containers die je op dit behang terugziet, doen denken aan de haven van Marseille op een zonnige dag. Omdat niet elk interieur hetzelfde is, is dit behang verkrijgbaar in verschillende varianten. Voor wie gek is op kleur, is het Container behang gemengd perfect. De gekleurde containers zijn gesierd door roest en verval en geven hierdoor jouw kamer een geleefde uitstraling en een extra dimensie. Alle varianten uit deze behangserie zijn gemaakt van vliesbehang met een matte afwerking. Het patroon wordt op de rol geen een keer herhaalt.

Studio Ditte bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Studio Ditte. Dat betekent dat wij alle producten uit de Studio Ditte Container collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.