Naar boven

Studio Ditte Bloemen

De Studio Ditte Bloemen collectie bestaat uit vernieuwende bloemenprinten. De producten uit deze collectie zijn een uitkomst voor iedereen die gek is op bloemen, maar de traditionele bloemenprintjes zat is. Op bijvoorbeeld het Bloemen kussen 50x50 vind je weliswaar een bloemenprint, maar niet de bloemenprint die je overal terugziet. De bloemen in de print zijn gemaakt van oude tijdschriften, prentenboeken en kranten en zijn versierd met een leuke knoop. Dit geeft de print een vintage uitstraling. De print bevat bovendien niet alleen bloemen, de geknutselde bloemen worden vergezeld door kleine torretjes en vlinders om het geheel helemaal af te maken. Door de zachte kleuren en de mooie details is deze serie leuk voor de woonkamer, de kinderkamer of voor in de hal.

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Studio Ditte

Door allerlei grote buitenlandse designlabels vergeet je soms bijna dat we ook heel veel moois van eigen bodem hebben. Studio Ditte is hier een mooi voorbeeld van. Dit Nederlandse ontwerpbureau staat vooral bekend om hun unieke behang en prachtige dekbedovertrekken. In 2005 werd de studio opgericht door Marieke Dirks, Natasja Heesbeen en Endry van Zwam. Het drietal streeft ernaar iets toe te voegen aan de wereld van de consument en het alledaagse iets extra’s te geven. Dit kun je vinden in een mooi verhaal in een designbehang, een ontwerp uit een andere cultuur of een draai die je aan het denken zet. De Studio Ditte Bloemen collectie is een mooi voorbeeld, omdat in deze serie de klassieke bloemenprint die iedereen kent een nieuw leven in wordt geblazen.

Vrolijk Studio Ditte Bloemen behang

Naast een kussentje vind je in de Bloemen collectie ook het Studio Ditte Bloemen behang. Dit behang heeft dezelfde print met papieren bloemen en vintage knopen als het kussentje uit dezelfde collectie. De vlinders en kleine torretjes zorgen er samen met de bloemen voor dat dit behang de kamer in een sprookje verandert. Waar je het behang ook ophangt, als je de kamer binnenloopt waan je je meteen in een sprookje. Door de sprookjesachtige uitstraling is dit behang perfect voor meisjes die dol zijn op roze en bloemen. Maar niet alleen in een kinderkamer komt dit behang tot zijn recht, het Bloemen behang is ook perfect om de gang op te fleuren of de woonkamer een romantische uitstraling te geven.

Studio Ditte bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Studio Ditte. Dat betekent dat wij alle producten uit de Studio Ditte Bloemen collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.